Dilemma

B

betazleblebi

DİLEMMA

Uzun yıllar çeşitli sanatçı ve gruplara enstrümanları ile eşlik eden Levent Candaş (bas gitar-vokal), Arıkan Sırakaya (davul) ve Taner Ayan’dan (elektro gitar) oluşan DİLEMMA; müzik yolculuğuna devam ediyor.

80’li yıllardan 2000’li yıllara uzanan geniş bir müzik diliminde, yaşadıkları tecrübeleri yazdıkları şarkılara aktaran Dilemma; şehirli bir adamın günlük sıkıntılarını anlattıkları albümleri ile rock müziğe yeni bir bakış açısı getiriyor. Şarkıların satır aralarında hayatta var olan Dilemma’yı yani ikilemi anlatan grup hayata karşı hümanist duruşları ile dikkat çekiyor.

Prodüktörlüğünü Oktay Bakırcıoğlu, müzik direktörlüğünü Cenk Eroğlu’nun yaptığı albümde yer alan “Var mı ki?” isimli parçaya Devrin Usta tarafından çekilen klip tüm müzik kanallarında gösterilmeye başladı.

Geçen yıl yayınlanan “Çemberimde Gül Oya” dizisinin soundtrackinde yer alan “Hep Bana” ile geniş kitleler tarafından tanınan grubun merakla beklenen ilk albümü “Nereye Kadar” Esen Müzik etiketiyle tüm müzik marketlerdeki yerini aldı.
 
Albümün Hep Bana ayarında olduğunu düşünenler yanılırlar, zira gayet sert parçalar da içermekte hatta genelinin hep bana'dan pek bir alakasız olduğunu söylemeliyim. Ciddi ciddi rock müzikten hoşlanıyorsanız albümü dinlemelisiniz.

Bu arada 2 Mayısta Balans'ta gerçekleşecek konsere herkesi bekleriz.
 
var mı ki? yi referans alacak olursak bayağı kaliteli bi işle karşı karşıyayız, tvde yakalarsanız klibi izleyin, cidden sağlam bi şarkı var mı ki?, albümün kalanı da eminim bu kadar iyidir, çok iddialı geldiler bana...
 
DİLEMMA
17 mayıs çarşamba yüksekses'e konuk olacak.
18 mayıs perşembe dilemma feat.gür akad kadıköy shaftta sahne alacak.
20 mayıs cumartesi albüm gala konseri olimpia live...
 
dilemma süper olmuş...dinleyince bu bildiğim dilemma mı die ço düşündüm ama klibi görünce düştü jeton.çok farklı ve çok güzel olmuş
 
skullhan demiş ki:
DİLEMMA
17 ağustos çarşamba yüksekses'e konuk olacak.
18 ağustos perşembe dilemma feat.gür akad kadıköy shaftta sahne alacak.
20 ağustos cumartesi albüm gala konseri olimpia live...

Bu tarihler mayıs ayı içerisinde Ağustos nereden çıktı ki? :roll:
 
Dilemma Güzel ve Kaliteli Bir Grup.. Dahada Sevileceğine İnanıyorum... Tarzlarıda baya bi hoş grubun.. güzel bi grup..
 
Bi süredir merak ettiğim ve dün gece Güven abimizin yüxexes'inde izleme şansı yakaladığım ve düşüncelerim aynı yönde giderse ileride isimlerini 'sağlam' kelimesiyle beraber anacağım gruplardan biri.
başarılar ;)
 
bi kac saglam sarkıları var güzel bi albüm dinlenmeye deger bnce....Klipleride cok güzel olmş bu arada
 
Var mı Ki dışındaki şarkıları çok sevmedim ama güzel iş çıkarmışlar diyebilirim. Yüxexes'te izlediğim kadarıylada gayet başarılılar. Bas çalıp söylemek zor iştir hemde Lead Vocal yani.İlerde kendilerine yer edinecekleri kesin. Başarılar...
 
çok kötü ya(özellikle geri vokaller çok amatör olmuş) bi umutla aldım ama hayal kırıklığı yazık yani rock albümü çıkarmak bukadar zorken...galactic cowboys'u daha ii dinlesinler:)
 
Geri
Üst