Dilemma

Gür Akad' ın caldıgı gece Shaft'ta izledim Dilemma' yı. tahminimden çok çok iyi bir grup buldum karşımda. performansları çok iyiydi. Ritm gitaristleri Alper Yürekoğlu da gruba iyi adapte olmuş. çok güzel bir gece geçirdik sayelerinde.

Sonra da albümlerini aldım. Nereye Kadar, Yalan, Var Mı Ki, Star ve Kabus' u beğendim en çok.
 
Valla hafif kirli vokaller albümde gayet güzel geliyo. Gerçekten beğendim. Ama Levent Candaş'ın adını ağzına almak istemediği diğer albümü de gayet beğeniyorum. Bu adam yapıyor ya! Ben de seviyorum. Umarım bir gün tanışma imkanımız olur. İşte size Hard Rock katıksız ve atıksız.
 
18 haziran da tuborgun düzenlemiş olduğu,yedikule zindanlarında gerçekleşecek olan festivalde dilemma da sahne alacak gruplardan biri olacak.
 
'Dilemma'Başarılı bir gurup oluşturulmuş.Birkaç hafta önce rocfm de konuktular.Söyleşilerini dinledim ve albümlerindeki hemen hemen bütün parcaları çaldılar.Bence güzel bir çalışma olmuş.Özellikle 'hep bana' adlı şarkıları cok hoşuma gitti.
Guruba başarılar diliyorum.Ayrıca dinlemeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum! :p
 
Diğer parcaları da güzel.Solistinin sesinden cok etkilendim!Adı Emre olması lazım.:)En kısa zamanda albümü almak lazım...Gelecek vaadeden bir gurup!
 
levent candaş

malesef gerçekten rock müzik yapan gruplara ilgi çok az ülkemizde...
gerçekten rock dinlemek isteyenler Dilemma nın canlı performansını görsünler ....
 
Geri
Üst