Parodi -(Ankara)

koksal demiş ki:
bu grup bizim diil miydi yaw , can ,kaan, emre,oğuz ve köksal'ın,iyi ki albümü parodi adıyla çıkarmaktan vageçmişiz yoksa baya karışıklık olcaktı, nese ,olmuşla ölmüşe çare yok,başarılar diim ne diim?

a de b de c de d de manyak : )

Siz bakmayın arkadaşın kusuruna "Parodi" elemanları.Karıştırmış, saçmalamış birşeyler yapmış.

İyi çalışmalar,başarılar.

PS: Grubun adı "punkart" değil türkçe yazılışıyla "Pankart"
 
ooyy oyyy kaydı dinledim arkadaşlar ellerinize sağlık çok iyi bir iş çıkmış ortaya. şarkının bu halini daha çok sevdim :D aliboy başakgörl elinize sesinize emeğinize sağlık. NSS de çok çok başarılar dilerim..görüşmek üzere...


seyfi...
 
teşekkür ederim :oops: bu arada size de nokia'da başarılar dilerim :) müziğimizi dinlemek isteyen diğer arkadaşlar da şarkımıza Nokiasupersound'dan ulaşabilirler.Şimdiden teşekkürler :)
 
gerçekten harika süper tatlı bir ses. yol u her fırsatta dinliyorum.bi solosu eksik. ama bendeki demo son hali mi bilmiyorm.ilk dinlediğimde sadece gitar ve vokal vardı.2. si güzel.başarılar diliyorm.
 
ya hasta oldum ben bu gruba hele o ses o kadar şeker ve güzel ki çok beğendim :) sözler de çok güzel hemen msne yazdım :LOL: nokia super soundda favorim inş. kazanır yaa :)
 
BandRoll demiş ki:
ooyy oyyy kaydı dinledim arkadaşlar ellerinize sağlık çok iyi bir iş çıkmış ortaya. şarkının bu halini daha çok sevdim :D aliboy başakgörl elinize sesinize emeğinize sağlık. NSS de çok çok başarılar dilerim..görüşmek üzere...


seyfi...

Seyfiboy...teşekkür ederim herkes adına..bak memeti unutmuşsun ama, karışmam sonra :) Kendine iyi bak,başarılar sanada...
-Ali.
 
lucasthehacker; sendeki ilk kayıt sanıyorum ki roxy finallerine kaldığımız zaman paylaşıma açtığımız kaydı"yol"un.nokiadaki kaydı yeni yaptık,tamamen ev kaydıdır.güzel yorumların için çok çok teşekkür ederiz :)
kralLP;yorumun için teşekkürler,beğenmene sevindik :)
reBel_cRn;grubumuz ve benim için( :oops: )yaptığın yorumlar bizi fazlasıyla mutlu etti :p başarı dileklerin için ayrıca teşekkür ediyoruz :)
not:şarkının sözleri gitaristimiz Ali Polat'a ait,ben de çok anlamlı buluyorum sözleri,şarkıyı söylerken hissetmemek mümkün olmuyor,öyle sözler yazdı ki.Buradan da belirteyim istedim,alkışlar bu konuda ona gidiyor :alkıs ;)
Teşekkürler.
 
başaak sana ve parodi ye ne sölesem cideen az kalır ya iki şarkınızı dinledim ama yetti bana yani...
helal olsun size ...
bu sene odtü bahar şenliklerinde görmek istiyorum sizleri!!
:D
 
pesimist bey,çokk teşekkür ederim,çok teşekkür ederiz hatta :) güzel yorumların,kalpten desteğin için müteşekkiriz efendim..kalın sağlıcakla :)
 
Geri
Üst