Parodi -(Ankara)

Serkancım senin gibi bir müzisyenden bu yorumu almak bizi çok mutlu etti,teşekkürler :)
Gürel,güzel ve motive edici yorumun için teşekkürler :)
baRock;sözlerin için teşekkürler,size de nss de başarılar dileriz :)
 
Desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler.Durma Söyle adlı şarkımızın linkini de ilk sayfada bulabilirsiniz.

Parodi, "Yol" isimli bestesiyle Nokiasupersound da :) Görüşmek üzere...
 
helal

_Alien_ demiş ki:
Desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler.Durma Söyle adlı şarkımızın linkini de ilk sayfada bulabilirsiniz.

Parodi, "Yol" isimli bestesiyle Nokiasupersound da :) Görüşmek üzere...

ortağım helal olsun size walla tek umudum nokis supersound u kazanmanızdır umarım da öle olur...
ama bi şartım var:
kazanınca alacağınız ödül denilen o güzellikle bi tur atmak istiyorum.
başağa da sölemiştim bunu..

şaka tabii kazanın da tur atmayım ben yeter ki...
:p :p :p
 
:) Takip ettiğin için,ve desteklerin için sağol...Araba falan yok gözümde aslında,ama alırsak sana sözümüz olsun...;) bikaçgün sende kalsın :p ...görüşürüz...
 
besteler hakkında,
elemanlar hakkında,
ve benim hakkımda yaptığın bu güzel yorumlar için teşekkürler. :) grupça sizlere selam gönderiyoruz burdan,size de başarılar melih :)
 
Parodi,parodi,parodi:)Başak burdada buldum sizi ehehe:)Ben Yasemin:)Söze gerek Y.O.K Zaten konuşmuştuk süpersiniz ve eminim rock dünyası yepyeni bi ses ve rock müziğine getirmiş olduğunuz güzel şarkılarla mutlu olucaktır.Müzik hayatınızda Başarılar..
 
yasemin destek ve güzel dilekler için teşekkür ederiz :)
p_Absolution_q,sana da güzel sözlerin için teşekkür ediyoruz ve başarılar diliyoruz :)
saygı&sevgi
 
valla tebrik ediorum kayıt gerçekten çok sağlam olmuş hele o bass saunduna bittim yaa:D:D NSS de başarılar diliyorum listemdesiniz Ali ve Başağa selam :D:D
 
erman yorumlar için teşekkür ediyoruz..yeni grubunla da başarılar dileriz.:)
The_Bizkit,grupça desteğiniz ve güzel yorumlarınız bizi mutlu ediyor,teşekkürler.;)
 
Valla arkadaşlar yol u çok beğendim özellikle.. kayıtta çok temiz ayrıca. Vokalin seside çok berrak yani genel olarak acaip hoşuma gitti bu ara 'yol' a sardım zaten keşke indirebilme şansımız olsaydı zor oluyor siteye girip dinlemek =) eğer eski kaydı bile olsa link koymanız veya yollamanız mümkünmü? Çok başarılar diliyorum saygılar.
 
durma söyle ve yolun bestesi kime ait. cubase kaydı var bende. stüdyo kaydı varsa upload eder misiniz? çok beğeniyorum. sürekli playlistimde. başarılarınızın devamını diliyorum..ha bi de seyfiyi kadrolu eleman yapsaydınız çok kral olurmuş.
 
Belirtmek isterim Ali, Başak ve Kerim le hiç bir problemimiz yoktur, olmamıştır ve olmayacaktır da. Şu an beraber müzik yapmıyorsak iki tarafın ortak kararıdır. Halen kendileriyle görüşmekteyim. Sonuçta çok yakın arkadaşlarım kendileri. Beraber yaşadığımız güzel İstanbul macerası için çok teşekkür ederim. Umarım birbirimizden yararlı şeyler öğrenebilmişizdir. Ben öğrendim çünkü. Başarılarınızın devamını diliyor, olayı daha fazla dramatize etmeden "müzikle kalın" diyorum :D

Müzikle kalın


Seyfi...
 
okkesch,cubase kaydı derken neyi kastettiğini anlayamadım :) yani stüdyo kaydı da zaten cubase,nuendo gibi yazılımlarla yapılıyor,ben anlayamadım,eğer açıklarsan sanırım daha çok yardımcı olabilirim.
durma söyle'nin tek kaydı ilk sayfamızda linkini verdiğimiz kayıttır.yol'un ise eski bir kaydı vardı,şimdi ise yeni bir kaydı var :) nokiadaki hali yol'un yeni kaydıdır,dinlemek isteyenler -şimdilik-oradan ulaşabilirler..beğenin bizi mutlu etti teşekkürler.ilerde playlistine ekleyebileceğin yeni şarkılarla burada oluruz umarım..
seyfi işine gelince;seyfiyle gerçekten çok güzel günler geçirdik,gerek müzik,gerekse arkadaşlık babında.hala da seyfinin de dediği gibi görüşüyoruz,görüşmeye devam da edicez.ben de seyfi gibi hepimizin kendimize bir şeyler kattığımıza inanıyorum bütün bu süreç boyunca.Ha bi de,İstanbul macerası gerçekten çok güzeldi :) şartlar bunu gerektirdi ve sadece seyfinin de dediği gibi birlikte müzik yapmıyoruz artık.biz de ona başarılar diliyoruz,nitekim kendi adıma söyleyebilirim ki,seyfi zaten iyi bir müzisyen olma yolunda ilerliyor,çünkü var olan yeteneğinin yanısıra, müziğine öğrenme azmini,çok çalışmayı,tekniği ve en önemlisi duygusunu katabiliyor.sevgiler seyfi ..:)
yorumlarını paylaşan ve güzel düşüncelerini ileten herkese teşekkürler..
sevgi&saygı
 
Geri
Üst