Parodi -(Ankara)

okkesch@
Hücum kayıt tarzı bişiy istediğini düşünüyorum ama böyle bi kaydımız yok.Son kaydımız bize aittir,ve evet cubase kullanılmıştır.Sözün özü,dinleyebildikleriniz haricinde kaydımız yoktur.
ve.....
Seyfi gerçekten güzel anlatmış olanları.Bizim Seyfiyle hiçbir sorunumuz yoktur,halada görüşür konuşuruz.Kadrolu arkadaşımızdır.Tren,otel,ayna önü,mantıcı,eşşek yükü Randall,roxymemet ve daha neler...Kendisiyle güzel günler geçirdik,dahada geçiririz umarım.Kendisine başarılar diliyorum. 8)
 
hahaahah abi aklıma geldi koptum yaa :D:D:D:D "roxymemet" puhauhahaha neyse hadi nss sonucunu bekliyorum sizden haber edin bize.. görüşürüz

ha bi de asıl haydarpaşa fotoları süper onları da unutmamak lazım... :oops:
 
Evet bizi destekleyen tüm herkese teşekkürler ilk 100'deyiz Nokia'da.:) Bu arada Seyfi RoxyMemet falan hikaye sen odadaki maceramızı unuttun heralde genç hatırlatmayım sonra bak üzülürsün:D Neyse tam gaz devam ..
 
teşekkürler göktuğ.o listede DEM'i de görmeyi istiyordum,hatta neredeyse emindim,biliyosun sana da bahsetmiştim fakat sonuç böyle olmuş :( aynı listede görmeyi isterdim DEM'le bizi..keşke herkes senin gibi iyi niyetli olsa ve diğerlerine destek olsa..sen gerçekten nadir insanlardansın :) her şey için çok teşekkürler..
nokia'ya gelince..Evet ilk 100deyiz..Destek veren herkese teşekkürler..
sevgi&saygı
 
abi yeter girdiğiniz bi yarışmadan da final derece almadan geçin :LOL: neyse efem işin şakası tabi tebrik ediyorum hatta ilk 40 a da gireceğinizi düşünüyorum. oylarımız sizinle. daha büyük başarılara vesile olsun bu NSS :D görüşmek üzere...
 
51 Promile teşekkür ediyor,bizde onları tebrik ediyoruz.Bigün çok daha iyi yerlere geleceklerine eminim. p_Absolution_q Desteğin ve güzel yorumların için sağol. :) seyfi ne güzel sözler bunlar efem, teşekkürler kucak dolusu :D Ne yazayımki şimdi sana ben :p Görüşürüz...
 
okkesch demiş ki:
durma söyle ve yolun bestesi kime ait. cubase kaydı var bende. stüdyo kaydı varsa upload eder misiniz? çok beğeniyorum. sürekli playlistimde. başarılarınızın devamını diliyorum..ha bi de seyfiyi kadrolu eleman yapsaydınız çok kral olurmuş.
sonra;
_Alien_ demiş ki:
Hücum kayıt tarzı bişiy istediğini düşünüyorum ama böyle bi kaydımız yok.Son kaydımız bize aittir,ve evet cubase kullanılmıştır.Sözün özü,dinleyebildikleriniz haricinde kaydımız yoktur.
ve.....
Seyfi gerçekten güzel anlatmış olanları.Bizim Seyfiyle hiçbir sorunumuz yoktur,halada görüşür konuşuruz.Kadrolu arkadaşımızdır.Tren,otel,ayna önü,mantıcı,eşşek yükü Randall,roxymemet ve daha neler...Kendisiyle güzel günler geçirdik,dahada geçiririz umarım.Kendisine başarılar diliyorum. Cool
sonra;
lostin1289mt demiş ki:
okkesch,cubase kaydı derken neyi kastettiğini anlayamadım Smile yani stüdyo kaydı da zaten cubase,nuendo gibi yazılımlarla yapılıyor,ben anlayamadım,eğer açıklarsan sanırım daha çok yardımcı olabilirim.
durma söyle'nin tek kaydı ilk sayfamızda linkini verdiğimiz kayıttır.yol'un ise eski bir kaydı vardı,şimdi ise yeni bir kaydı var Smile nokiadaki hali yol'un yeni kaydıdır,dinlemek isteyenler -şimdilik-oradan ulaşabilirler..beğenin bizi mutlu etti teşekkürler.ilerde playlistine ekleyebileceğin yeni şarkılarla burada oluruz umarım..
seyfi işine gelince;seyfiyle gerçekten çok güzel günler geçirdik,gerek müzik,gerekse arkadaşlık babında.hala da seyfinin de dediği gibi görüşüyoruz,görüşmeye devam da edicez.ben de seyfi gibi hepimizin kendimize bir şeyler kattığımıza inanıyorum bütün bu süreç boyunca.Ha bi de,İstanbul macerası gerçekten çok güzeldi Smile şartlar bunu gerektirdi ve sadece seyfinin de dediği gibi birlikte müzik yapmıyoruz artık.biz de ona başarılar diliyoruz,nitekim kendi adıma söyleyebilirim ki,seyfi zaten iyi bir müzisyen olma yolunda ilerliyor,çünkü var olan yeteneğinin yanısıra, müziğine öğrenme azmini,çok çalışmayı,tekniği ve en önemlisi duygusunu katabiliyor.sevgiler seyfi ..Smile
yorumlarını paylaşan ve güzel düşüncelerini ileten herkese teşekkürler..
sevgi&saygı
Ex:Cevat:Ali, Ahmet var ya süper çocuk keşke bizim sınıfta olsaydı.
Ali :Olm Cevat saçmalama Ahmet benim en iyi arkadaşım, ben onu çok severim, o bizim sınıfta olmasa da benim can dostum, yediğimiz içtiğimiz z.çtıımız ayrı gitmez bizim!Bırak yaa Ahmet müthiş bi çocuk.Hem de sınıf birincisi gelecek vaad ediyor.
Cevat: 8O
Bilmem anlatabildim mi? Ben en çok oturma uzvunu anlama uzvuyla karıştıran insanlardan korkarım.
okkesch

Cubase mevzuuna gelince.Üstte belirtmiş olduğum özdeyişe dayanarak açıklama yapma hissiyatından arınmış bulunmaktayım..

Yine de sizi şahikaya tırmanmış görmek isterim.Başarılar..
 
p_absolution_q ve 51 promil' teşekkür ediyorum..
okkesch,seyfiyle alakalı yaptığımız açıklamalarda"sen öyle dedin ama bak seyfi aslında çok iyidir,biz onu çok severiz,çok güzel şeyler yaşadık,niye öyle diyosun"anlamı taşıyan şeyler göremiyorum.Aslında o yazılanlar direk sana yazılmış şeyler değildir de.Sen sadece seyfi'den bahsederek ayrıldığımız grup elemanımızla ilgili bugüne kadar yapmadığımız bir açıklamayı yapmamıza vesile oldun.Yazdığımız her şeyi "hmm bana karşılık vermişler"olarak algılamamalısın.Nitekim dikkatlice okunduğunda"evet,haklısın seyfiyi biz de çok seviyoruz,gönül isterdiki dediğin gibi kadrolu elemnanımız olsun,fakat iki tarafın da şartları bunu gerektirdi ve ayrıldık.Fakat hala arkadaşız,birbirimizi çok severiz."diye genel bir açıklama yaptığımız anlaşılabilinir.Söylediğin "özdeyiş" e biz de katılıyoruz.Başarı dilekleri için teşekkür ederiz..
 
funandrock,şarkımız için yaptığın yorum için teşekkür ederiz,malesef şuan program ve ya konser yok,grupta eleman eksiklerimiz var,bunları halletmeye çalışıyoruz.Halledildiği zaman bir konser olursa buradan duyururuz..tekrar teşekkürler..
 
Gururumuzsunuz gençler!... nokia supersound'dan aşmış bir derece alıcaksınız bu gidişle :D :D :D
tam gaz devam darısı başımıza ;)
öpüldünüz( bilhassa kerim... ;) )
 
the pub,çok teşekkürler,elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz,şarkımızı bu denli beğendiysen ne mutlu bize..
çiğdemcim,çok saol,sende bu ses oldukça,grubunda da bu azim,siz de güzel işler yapacaksınızdır mutlaka..size de 5 kasım'da başarılar,orada olacağız muhtemelen parodi olarak,hatta birimiz de sahnede.. :)
saygı&sevgi
 
kızmayız tabiki..ama şu var;benzerlik konusunda hassas bir kulağım olmasına ve lacuna coil-our truth mp3 playerımda sabit olup her gün 3-5 defa dinlememe rağmen pek bir benzerlik göremiyorum."benziyor"demene sebep olan saniyeleri ö.m dan atarsan bakarım,belkide benim farkedemediğim bir benzerlik vardır.."aşırı benzerlik"biraz iddialı bi söz öbeği olmuş bence..
objektif baktığım konusunda emin olmanı isterim.çünkü"objektif"baktım.
saygılar
 
Geri
Üst