B.C. Rich Bronze Warlock

düşüncenizi az çok tahmin ettiğim için şekline kanmayın yazdım zaten... benden daha iyi bilen arkadaşlarımız da yazar zaten bişeyler ama bu gitara weripte paranıza yazık etmeyin derim ben... zaten bronze serisi b.c rich in en alt serisi bildiğim kadarıyla.. bende japon b.c rich wardı ama onun tadı bile bi ibanezin tadını wermiyor.. üstüne bi 50dolar kadar daha koyup 2. el bi rg370dx falan almanızı tavsiye edebilirim..
gogostar b.c rich ten iyi anlar.. o bi yorum yapar sanırım.. onu dikkate alın derim ben..
saygılar
 
Warlock kasa gitarların şeklini ben de çok seviyorum ve bence oldukça ergonomik bir gitar. Bronze serisinin ağacı, sustain'i ve tonu çok kötü! Aktif manyetik takmadıkça tonu toparlayamazsınız. Almaya niyetliysen ikinci ellerini çok uygun fiyata bulabilirsinki ben de bu gitarı kullanmış ve 200ytl'ye bu forumda satmıştım. Uzun yıllar kullanacağın bir warlock istiyorsan daha üst modellerine yönel derim. NJ serisi ikinci el warlock'lar alım-satım bölümünde görülüyor bazen.
 
whiskas doğru söylüyor... 270dolarlık gitara 300 dolarlık manyetik biraz abes olur gibime geliyor.. bunun yerine 570 dolarlık üst seri bir b.c rich düşünebilirsin yada isteğine göre başka markalara yönelebilirsin..
 
eğer ikinci el düşünürsen 200-250YTL arası alınabilcek bir gitar için bence kötü değil. ama modifiye etmeye manyetik takmaya hele hele EMG takmaya hiç değmez. 3sene falan bu gitarı kullandım fiyat - performans açısından değerlendirirsek gayet güzel bir gitar zaten şekline de söylencek söz yok:)
 
Vallahi ben EMG 81+85 set takmıştım. Çok şık olmuştu, gayet doyurucuydu :) EMG aktif manyetik set bulabilirsen mutlaka dene derim ;) Birçok 600$lık gitardan daha tatmin edici ton ve sustain alabilmiştim. Ama pasif manyetiklerle rezalet bir ses alıyordum!
 
sonco demiş ki:
whiskas doğru söylüyor... 270dolarlık gitara 300 dolarlık manyetik biraz abes olur gibime geliyor.. bunun yerine 570 dolarlık üst seri bir b.c rich düşünebilirsin yada isteğine göre başka markalara yönelebilirsin..
570$'lık B.C. Rich'ler de Bronze'lardan çok iyi değil...
Eğer sonuç iyi olacaksa 270$'lık gitara daha fazla yatırım da yapılabilir... Bronze B.C. Rich'lerde en iyi performansı EMG'ler verir diye düşünüyorum...
Bronze'ları ya usta gitaristler bu işlerden anladıkları için yada acemiler gitar çalmayı beceremedikleri için beğenmiyorlar... Sonuç olarak itibar gören bir gitar değil. Seviyorsanız deneyin, hoşunuza giderse alın, gitmezse hiç bulaşmayın... Fazla modifiye edilecek bir tarafı yok ve birçok şeyi baştan kaybediyor... Ama sonuç olarak Warlock. Seviyorsanız hiç birisi o kasanın yerini tutmaz... Aslında ben de ne zamandır Bronze Warlock çalmadım, yeni üretimler eskilere göre nasıl hiç bilmiyorum...
 
Fırsat bulursan Washburn idol serisinden bir gitar dene derim, arkadaşımda WI-14 var ki idol serisinin en alt modeli, klavyesi, kullanılan malzeme gayet iyi.
 
egosy demiş ki:
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=540&gid=243
Bu gitar hakkında bilgisi olanlar sizce bu gitar 270$ verilmeye değer bir gitar mıdır acaba
(sıfırı için)

Slm arkadaşım.Bc rich almak istiosan hiç kaçırma derim.Eğer solağını bulabilirsem bende alıcam.Bronz warlock u deneme fırsatım oldu.Düşüncelerim şöyle;
-Distortion u mükemmel
-Warlock un klavyesi bana çok ince gelmişti.
-Eğer kilitli askı takarsan dengeyle ilgi bi problem yaşamassın.
-El ergonomisi bence çok iyi.
-Fiyatı çok ekonomik

Burda sana cort gibi markalar önermişler ama ben hayır derim.Git dene seninde kafana yatarsa al warlock u.Hem şekil gitardır hemde gerçekten güzel bi gitar.(Denediğim gitar endonezya yapımı bide!!!)

Endonezya yapımı yada bronze olmasını kafana takma dediim gibi gitarı denemeye çalış.
 
Öyle birşey olsa gerek :D
En yaygın kilitli askı DiMarzio ClipLock'lar normal askılardan daha fazla kayıyor çünkü oldukça düz bir dokuma yapısı var. ;)
 
Geri
Üst