Röportajlar HipeRocktif Dergisi İçin Röportaj İstekleri !

kapak.jpg


Tamamen Amatör Ruhla Hazırlanan ve Aylık Çıkan Rock Müzik E-Dergi'miz HipeRocktif, Amatör
Grupların Röportajlarına Yer Vermektedir.
Eğer Sizde Grubunuzun Röportajının Dergimizde Yayınlanmasını İsterseniz Lütfen Trrock Nick'ine
PM Yolu İle Ulaşın.

Dergimiz Amatör Grupların Bir Nebzede Olsa Tanınması İçin Uğraş Vermektedir ve Bunun Karşılığında
Hiç Bir Beklentisi Yoktur.

İlginizden Dolayı Şimdiden Teşekkürler, İyi Çalışmalar.

Dergimize Göz Atmak İçin Tıklayın.

Hiperocktif
 
röportaj yapılan gruplarla ilgili en önemli kriter demo dur.. öncelikle demosunu dinlediğimiz gruplarla röp. yapıyoruz..
müzik tarzı konusunda kısıtlama yok.. önemli olan kaliteli müziktir
 
Evet Arkadaşlar İlgilenen Herkese Çok teşekkürler.
4. Sayımızıda Bugun Çıkarttık 5. Sayıda Yer Alacak Grupları Şimdiden Belirlemeye Başlıyoruz İlgililere Duyrulur.

İyi Çalışmalar..
 
since yesterday olarak hiperocktif dergisine çok teşekkür ederiz. güzel bir röportaj ve güzel bir sayı gerçekten. amatör gruplara desteğinizin hiç eksilmemesi temennisiyle.
sevgiler

since yesterday family
 
Güzel Mesajlarınız İçin Teşekkürler Arkadaşlar. Elimizden Geldiği Desteği Vermeye Çalışıyoruz ve Gücümüz Yettiğince Devam Edecek Desteklerimiz :)

İyi Çalışmalar...
 
Son dönemde internet dergileri çok revaçta. Hatta bazıları saçma-sapan işler yapmaya başlamışlar. Ama bu dergi için harcanan emek ve zamandan haberdar olduğum için sizleri tebrik etmek istiyorum. Piyasaya çok güzel bir dergi armağan ediyorsunuz. Hayal Grubu olarak başarılarınızın devamını diliyoruz... ;)
 
Çok Teşekkürler. Dediğine Katılıyorum Piyasada Bir Çok Dergi Mevcut Aslında Ama Biz Ekip Olarak Gerçekten Çok Emek Harcıyoruz ve Bu Emeklerin Boşa Gitmediğini Görmek Bizi Tek Mutlu Eden Şey.

İyi Çalışmalar..
 
Tebrikler öncelikle trrocka özel mesajlada bildirdim burayada yazmak istedim biz altenatif rock yapan bi grubuz grubun adı Zaaf Gölbaşında bi okulda konser vereceğiz 13 haziranda. ortamı biraz kafanızda canlandırırsanız dediğimi anlayacaksınız biz orda bi kaç kişi bile olsa rocka ilginin biraz artmasını sağlayacağımızı umuyoruz derginizde bunada biraz yer verirseniz seviniriz gölbaşının yerel gastesindede bu yayınanacak herhalde çok iyi bi grup değiliz ama olacağından eminiz herneyse sizlere kolay gelsin...
 
umarım zaman içinde sanal ortamdan takip ettiğimiz dergi sayfalara dökülürde arşivime ekliyebilirim bir umut ama umarım gerçekleşir....
 
Geri
Üst