Cort Zenox z42 hakkında

Arkadaşlar yeni gitar alıcam. Cort Zenox Z42'nin görüntüsüne hasta kaldım ama ıspartada deneyebileceğim bi müzik mağazası yok :(

şu sorulara net cevap verebilir misiniz?

1) Cort gitarları karakteristik özelliğine göre nerde? yani blues gitarı ya da ne bilim thrash gitarı falan...

2) Cort gitarların klavyeleri rahat olur mu? (daha önce x serisi denemiştim pek beğenmedim..)

3) Z42 fiyatına göre nasıl bi gitar?
 
Arkadaslar ben soylemekten bıktım siz sormaktan bıkmadınız. bu tarz sorulara burdan cevap verilmez gitarı gidip denemeniz lazım. bunla trash bunla blues calınır diye bisey yok. Bende Charvel var zorlasam blues bile calarım. Custom les paul var zorlarsan onlada trash calarsın. Ibanezlede flamenko diyeyim artık :D (fenderi hic karıstırmıyorum onu zorlamaya gelmiyo agır tonlarda 3 single cortluyo.) yani gidin elleyin hacılar. korkmayın gitar denemekten.

sene 99 2 - 3 arkadas bi girerdik magazaya; abi su gitarı deneyebilirmiyim? su amfide ses nası cıkcak? su pedalı takınca ton nası olcak? diye ogleden sonra 2.5 3 gibi bi girerdik aksam 6 ya 7 ye kadar o gitar bu pedal dukkanı birlikte kapatırdık. Hatta bi sure sonra tezgahtarla dukkan sahibiyle ahbap olduk. ne cıkarsa hemen herkesten once bizim elmizden gecerdi. gonullu testerlık yapıyoduk. hatta sap ayarı yapmayı esik entonasyon manyetik ayarı yapmayı orda ogrenmistim.

Saygılar... (Hah! hadi buyrun. seneee... diye baslayan hikayelerde basladı. Ben harbiden yaslanmısım. Ruhsal olarak çökmüşüm.)
 
Cort Z42
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1096&gid=111

Fiyatına göre uygun bir gitar.
Klavyesinin rahatlığı kişiye göre değişir tabi ama bence rahat bir klavyeye sahip.
Ses özelliklerine gelince tabiki her türlü müziği yapabilirsin ama çok sert değildir tonları.
Gitarın Tonları için herkesinde hemfikir olduğu gibi alıp denemek lazım çünkü zevkler kişiye göre değişir. Ama bazen deneme imkanı olmuyor.
Z42 alınabilir bir gitardır.
Teşekkürler...
 
Geri
Üst