"Cumartesi Shred'i" Video Blog Dizisi

Arkadaşlar merhaba,

Cumartesi Shred'i adlı projemi her cumartesi yayınlıyorum. Daha önce bu tarz bir girişimde bulunmamıştım hiç, ilk bölümde de çok fazla acemiliğim oldu farkındayım ama ilerki bölümlerde düzeltmeye çalışacağım. Her türlü tavsiyelerinizi alabilirim, yorumlarınızı fikirlerinizi ve eleştirilerinizi
icon_smile.gif




www.facebook.com/keremaktugmusic , destek için sayfamı beğenebilir ve beni oradan da takip edebilirsiniz.
 
Öncelikle çalışmanızı tebrik ediyorum. Benim için yararlı olabileceği kanısındayım. :)
İlk gözüme batan iki şeyi söylemek isterim;
- Sweep picking tekniğini daha basite indirgenmiş şekilde yapsanız daha güzel olacağını düşünüyorum.
- 55. saniyeden sonra söyledikeriniz pek anlaşılmıyor müziği biraz daha arka plana atabilirdiniz.

Kolay gelsin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Ses konusunda benim sesim kısık kalmış sanırım biraz, acemilik diyelim artık düzelticem devamında :)

Videoyu çekme işine çok kaptırdım o yüzden içeriği zayıf bırakmışım biraz, basit derken tab gibi bir döküman mı olmasını isterdin yoksa başka bi'şey mi tam olarak anlamadım :)
 
Bence baya zor işe kalkışmışsınız ama bence ufak sıkıntılar haricinde başarılı buluyorum. Umarım bazı dengesiz insanlar çamur atmaz. :)
Basitten kastım illa tab gibi bir döküman olmasına gerek yok, göstermeye çalıştığınız partisyonun daha kolaylarını çalarak gösterebilirdiniz. Bence daha eğitici olurdu ve sweepi bilmeyen kişiler temel tekniği öğrenirdi. :)
 
Belki de vuruşları daha yavaş ve tek tek izah ederek (alt-üst diye söyleyerek) demek istemiş olabilir ki iyi olurdu.. daha basit sweep riffleri de gösterilebilirdi tabii ama hitap edilmek istenen seviye de o olmayabilir..
 
Yeni gördüm başlığını dostum, çok başarılı ve faydalı olmuş, ellerine sağlık. Tuşene de bayıldım, tonuna da, sabrına apayrı bayıldım zaten. Helal olsun.
 
Geri
Üst