Vox Tonelab St Kulananlar Ya Da Kullanmış Olanlar Bir Yardım

VOX Tonelab ST almayı düşünüyorum ancak processora line 6 lardaki ve diğer yeni processorlardaki gibi internetten ton indirip atabiliyor muyuz ? Satacak arkadaş bağladım ancak pc görmedi aleti dedi. Kesin bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
hiç mi vox kullanan yok memlekette ? :D alete ton atamıyorum midi connection error: target not found diyor. Aletle usb den ses kaydı yaptım ancak ton atamıyorum yardım ???
 
st kullandım ancak netten ton atılabiliyor mu ona bilmiyorum. Güzel alettir. Yani evlik takılmalık tabi. Düşünürsen üst versiyonlarından tonelab le var bende de satıyorum.
 
Tonelab st de bank muhabbeti sıkıntı ton geçişlerinde örneğin line 6 da gt serilerinde ya da tonelabın üst versiyonlarında gecikme olmazken st lerde gecikme oluyor yani nedir demek istediğim drivedasın örneğin cart diye cleane geçmen gerekti ilk notayı basıyosun ve sesini alamıyosun arpej düşün misalen.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
aleti en sonunda bağladım oc ye bir tane ufak driver eksik olduğu için kayıt yapılabiliyor ama atılamıyordu tonlar. şu an için tonları harika geldi. boss metal core ile böyle dist tonları alamamıştım.
 
Geri
Üst