a-Maze (Progressive Metal) - Ankara

Ben de yılların dostu Seçil için gelmiştim ki davulcunun Bektaş olduğunu gördüm. Genel olarak tarzları beni de açmamış olsa da beğeniyle dinledim. Gitarın ton sorunu vardı bence, dışarıya gelen ses hiç iç açıcı değildi. Seçil'in vokali Edge Of Thorns'a pek gitmedi, Handful Of Rain olsaydı daha güzel olurdu bence. Ama bunlar ilk konserin vermiş olduğu hatalardır diyerek üzerinde fazla durmuyorum.

Bundan sonraki konserlerde daha iyi olacağından eminim. Rainbow süperdi ayrıca, isteriz gene. :LOL:
 
Açıkçası çok izlemek istedim, merak ettim dream theater falan çalıyorlarmış diye ama maalesef sınıf64 forumunda da belirttiğim gibi bizim Gökhan'ı alıp konsere yetiştirmek için onlar başlamadan ayrılmak durumunda kaldım. Ama edge of thorns'u en önde kafa sallayarak izleyip iğrenç sesimle bağıra bağıra eşlik etmek isterdim. Onu çaldığınızı duyunca çok üzüldüm.(kendi adıma tabi :)) Başka konserlerde izlemek isterim. Bu arada dinleyen arkadaşlarımdan bana gelen tepkiler de yaklaşık burada yazılanlar gibiydi. Vokal, sahnede duruş,ton bunların hepsi zaman ve sahne tecrübesiyle yerine oturacak kavramlar. Hepsi halledilir. Başka konserlerde de birlikte çalabilmek dileğiyle. Başarılar.
 
Çok teşekkür ederim. Eleştirileriniz fazlasıyla dikkate alınacaktır. Çağlar listeyi biliyomuydun bilmiyorum ama "Handful of Rain" de çalcaktık aslında. Zaman sorunundan dolayı çalamadık. Yani tahminen söylediysen bravo :). "fonurb"; abi umarım başka bi konserde dinleyebilirsin. Eşlik edersin bağıra bağıra :). Hatalarımızı elimizden geldiğince düzeltmeye çalışcaz. Aynı sahnede çalmak dileği bizim için fazlasıyla geçerli.
 
Dem'i izledikten sonra tam konser alanından ayrılıyordum ki As I Am i duyunca hemen geri döndüm :) Gerçekten şarkılar güzel seçilmiş.Genel anlamda Dream Theater coverlanması zor bir gruptur bildiğiniz gibi.Ama gerçekten güzel çaldınız.Gitaristin As I Am solosu falan gerçekten güzeldi.Başarılar arkadaşlar.Progressive yapan grupları görmek sevindirici.Tekrar tebrikler.Devamını bekliyoruz... :)
 
Sağolsunlar eş-dost da dahil baya adam gelmişti izlemeye. Çok teşekkürler gelen, dinleyen herkese. İzleyenler sahnemizi baya olumlu yönde etkilediler. Çok eğlenerek çaldık. Bunu da belirteyim istedim. Konser sonrası daha da eğlenceliydi zaten :)

"schecter", yazdıkların için çok teşekkürler. Devamı gelecek umarım
 
iyi calmanın yanında bide mütevazi, sevecen insanlar grup uyeleri
(mütevazi====>Eren Kömürlü ehuehue)
 
selamlar..bende gecikmeli olarak cevap yaziyorum cunku yeni kayit oldum siteye daha dogrusu yeniledim,her neyse ben oncelikle herkese konsere geldigi icin ve destek oldugu icin tesekkur ediyorum.Kalabalik olmasi bizim icin cok buyuk bir sansti ama bu sansi istedigimiz kadar iyi kullanamadigimizi dusunuyorum o da grubun yeni olmasindan kaynaklaniyor tabiki.Aslinda baya enerjimiz vardi ama yansitamadik yeterince ne de olsa seyirciyle ilk bulusmamiz biraz stres ve cekince vardi.Gerci benim icin pek dogru olmaz bu , bazilari grubun sopari ilan etti beni ;) Kısaca eger farkli bi seyler tattirabildiysek size ne mutlu bize ayrica elestirileriniz de bizim icin bir hediye cekinmeden devam edin :LOL: Ayrica gokhan sende cok saol forum icin basta erken oldugunu dusunuyodum ama boylesi cok daha yararli olacaga benziyor..
Stay progresifff!!! :evil: :LOL:
 
okulumuzdakı amator grup konserlerınden en kalabalık olanıydı..baska soze gerek yok heralde herkesın ılgısını cektınız..
tesekkur edıyoruz we her sene gormek ısterız =)
konser kalabalıgının resmınıde koyun bence =))
 
Cok sagol yorumlarin icin "derwent" , seneye kadar her sey tikirinda giderse cok daha ii bi performansla cikariz karsiniza mesela nacizane bestelerimizle ;) aslinda su arada bi konser daha olsa hic fena olmaz gusel bi organizyonda cikmak isteriz e tabi bide teklif gelmesi lazm ama ses seda yok :x :LOL: konserin kalabalik olmasi harika ama heyecan yaptik yaw :? elimde bi foto var yarisi es dost :) ama koymayi beceremedim :roll: Gokhan a devrediim ben o koysun degerli seyircilerimizin fotografini en basa.. biraz forum tekniklerini ogrenmem lazm..bu arada konser goruntulerini izledim de bleed de saglam sicmisiz , ama kotarmak da bi yetenek :LOL: Bide galiba biz normal ses duzeyinin altinda calmisiz ,gitarlar cok yuksek diildi dedi bikac kisi dogrumudur?? yinede her seyiyle harikaydi, bizim icin cok ii bi tecrube oldu..

Ayrica seneye bu senlik organizasyon isine de el atmak istiyorum cunku hala okulumuzda parali konserler duzenleniyo ve insanlar zorla kendi okulundan cikarilio bilet almazsa!!..ne yapilmasi gerekiyorsa yapalim bence. Tabi yuze falcata yemeden cozmek lazm bu isi :?
 
drumscat demiş ki:
Çağlar listeyi biliyomuydun bilmiyorum ama "Handful of Rain" de çalcaktık aslında. Zaman sorunundan dolayı çalamadık. Yani tahminen söylediysen bravo :)

:LOL: Şöyle ki; konser sonrasında Seçil'e gidip Handful Of Rain daha iyi giderdi dedim, o da zaten listede vardı dedi. Yani gene tuttu gibi bir şey. Bir dahaki konsere umarım. :LOL:
 
arkadaşlar selamlar,
öncelikle okulumuzda progressive çalan bi grup görmek beni çok mutlu etti..ellerinize sağlık.. fakat söyliyceğim o ki ilk konseriniz olduğu belli oluyodu, tabi sahne duruşunuzdan bende o yüzden yapıcı eleştiriler yapim affınıza sığınarak;
herkes aynı şeyi söylemiş galiba özellikle vokalin şarkıların ruhunu hissettiremediği ve grubun cansız durduğunu bunu zaten beraber çalarak sahnede aşacağınızı düşünüyorum..
bunun dışında müzikal aksamalar tabi ki olcaktır bizler amatör gruplarız sonuçta bi kaç yerde bektaş metronom sorunsalı yaşadı ama olcak o kadar :)
bide DT,Savatage fln çok güzel çok hoş ama madem bayan vokal böle nightwish flnda deneyin derim
amma konuştum haddime değil kimseyi eleştirmek yanlış anlamayın sadece dost tavsiyesiydi, bence iyi yoldasınız..
efendim bu kadar lafa bide özel istek Savatage-Jesus Saves
sevgi,saygı...
 
deerrudolf demiş ki:
drumscat demiş ki:
Çağlar listeyi biliyomuydun bilmiyorum ama "Handful of Rain" de çalcaktık aslında. Zaman sorunundan dolayı çalamadık. Yani tahminen söylediysen bravo :)

:LOL: Şöyle ki; konser sonrasında Seçil'e gidip Handful Of Rain daha iyi giderdi dedim, o da zaten listede vardı dedi. Yani gene tuttu gibi bir şey. Bir dahaki konsere umarım. :LOL:

O zaman bravo deyip, bi daha ki konsere geleceğinin sözünü verdiğin anlamını çıkartıyorum :)

"derwent", teşekkür ederiz yazdıkların için. Dediğin gibi her sene sahne alabiliriz umarım

"Gecko" sen de sağol yazdıkların için. Oturacak işte bazı şeyler zamanla. Özel isteğini de değerlendirmeye çalışırız :). Bizden de sevgi,saygıya karşılık.
 
arkadaslar gercekten elinize saglık konsere gelememiştim ama bektas fatal tragedy koymus gercekten hakkını vermişsiniz bektas setup cok güzelmiş performasta güzel togi hiç kıpırdamamıs :D gercekten iyi calmıssınız arkadaslar bi sonraki konseri kacırmıcam :twisted: saygılar kolay gelsin :!:
 
konser çok eğlenceliydi.güzel bi müzik ziyafeti verdiniz hakkaten.bende aklıma gelenleri yazıyım dedim...
inanç kendini çok geliştirmiş.dersler etkisini gösterdi sanırım büyük bi enerji gördüm sende ileriye dönük.devamı gelir inşallah..
toygar kıpırdamaması dışında çok iyiydi gerçekten.bi ara ileri geri yaptı ama kaçırmışız orayı :p dışardan gitar tonunu eleştirenler olmuş.ben katılmıyorum çok beğendim..zaten üstad kendisi bilir ne yapıcağını :) ne haddimize :metalhead :D
vokalin sesini çok beğendiğimi söyleyemem.değişik geldi bana.zamanla daha da oturacağını,gruba tam uyum sağlayacağını umut ediyorum..yeni olmasından kaynaklandığını tahmin ediyorum..zaten fazla dinleyemedim Alper yanımdaydı :D koyduğunuz videoda bile alper duyuluyo yani ;)
pınar işine tam konsantre bir izlenim verdi...genel olarak çok iyiydi.pınardan bu kadarını beklemiyodum desem yalan olmaz yani... :eek:
bektaşa her baktığımda kendinden geçmiş bi haldeydi.(davul sololarında özellikle) konsere kendini fazlasıyla verdiğini düşünüyorum..kendini çok geliştirmiş görmeyeli( kendimi popstar jürisi gibi hissettim)
grubun genel olarak ciddi bir hatasını görmedim.ilk konser için hakikaten iyi iş çıkardınız...
tebrikler.
 
Geri
Üst