Odtü Müzik Toplulukları 19. Geleneksel Rock Şenliği

S

Sauber

992xqo.jpg


https://www.facebook.com/events/288539331298132/?source=1


Her sene geleneksel olarak mart ayında ve Mimarlık Amfisi'nde düzenlenen ODTÜ MT Rock Şenliği'nin bu sene 19'uncusunu düzenleniyor.

Toplamda 13 grubun sahne alacağı etkinlik 4 gün sürecek.

Rock Şenliği, Ankara’da “Rock Müzik” adına düzenlenen en eski festivallerden biri olması nedeniyle artık Ankaralı dinleyicilerin aklında bir yer edinmiş ve beklenen bir festivale dönüşmüş durumda. Şenliğin asıl amacı profesyonel gruplarla amatör grupları aynı sahnede ağırlamak ve kendi müziğinin peşinden giden amatör beste gruplarına destek vermektir. Şenlik dahilinde bu sene de Ankara'da pek sık izleyemeyeceğiniz profesyonel grupları, daha önce de şenliğimizde yer alan ve artık albüm çıkarma aşamasında olan yarı profesyonel grupları ve ayrıca muhtemelen daha önce dinlemediğiniz beste ve proje gruplarını izleyeceksiniz.

ODTÜ MT 19. Geleneksel Rock Şenliği etkinlik programı ise şu şekilde;


11 Mart Salı

Korhan Futacı ve Kara Orkestra
Emre Nalbantoğlu ve Orkestrası
Ayanbeyan

Kapı Açılış: 17:00

12 Mart Çarşamba

Kurban
Son Feci Bisiklet
Bordo

Kapı Açılış: 17:00


13 Mart Perşembe

123
Mauna Kea
Golden Horn

Kapı Açılış: 17:00

14 Mart Cuma

Yüzyüzeyken Konuşuruz
Fakap
Evreka
NYX

Kapı Açılış: 16:00

Bilet fiyatları;

Bilet fiyatı 13 TL
Kombine Bilet fiyatı 40 TL'dir.

-Etkinliğe ODTÜ dışından katılabilmek için, ODTÜ Kampüsü' ne gelmeden önce mutlaka etkinlik biletini almış olmanız gerekmektedir.

Biletleri temin edebileceğiniz mekanlar: Naz Gıda (100.Yıl), Nefes Bar (Kızılay) , Soul Pub (Kızılay)

ODTÜ içerisinde ise 3 Mart tarihinden etkinlik süresine kadar, hafta içi kütüphane ve hazırlıkta bulunan standlarımızdan ve 8-9 Mart'ta çarşı standımızdan biletleri temin edebilirsiniz.

Etkinlik süresince standımız Mimarlık Amfisi önünde olacaktır.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Elimizden geldiğince farklı ve yeni grupları çıkarmaya çalıştık aslında da kaliteli grup ve dinleyici de azaldı son yıllar :)
 
önceki seneleri bilmem de bu seneki gruplar baya iyiler.

yalnz demin baktım gelen çoğu isim aynıymış :D
Varsın aynı olsun, her yıl okulda festival tadında rock müzik dinlemek her öğrenciye nasip olmuyor. İstanbul'a en yakın şehirlerden birinde öğrenci olup, bahar şenliğinde bile tek bir pop sanatçısı konseriyle bir yıl geçirmek zorunda kalan gençler var burada :D O konsere de gitmemeyi tercih ediyor, evde kendi müziğimizi yapıp monopoly oynayarak alternatif festivalimizi yapmak zorunda kalıyoruz :D Yok ağlamıyorum gözüme toz kaçtı :D
 
Geri
Üst