Bonustrack (Pop-Rock,Soul,R&B) - Ankara

selamm herkese;

cuma akşamı yine herzamanki gibi harikaydınız sizinle birlikte bağıra bağıra eğlendik.üstelik biz de dahil bir grup insanın da sürekli takipçiniz olduğunu görüp biz de seviniyoruz.ayrica yeni parçaları da dört gözle bekliyorum özellikle "pink"inkileri, ben de you had me nin güzel olacağını düşünmüştüm daha önceden belki bu destekle birlikte repertuariniza girer.

bir de geçenlerde overall'da kayıt yapıldığını görüp sevinmiştim nete koyulur belki kendi kendimise dinler eğleniriz diye ama o kayıtlar bu amaçla değil miydi ben mi yanlış anladım? :D

herkese sevgiler
sda
 
Çok teşekkürler Sevgili Demet,
Haklısın valla If birkaç haftadır çok güzel olmaya başladı. Adeta aile gibi olduk sizlerle. Bizde bu hafta çok eğlendik. Özellikle ben çok eğlendim çok mutluydum çünkü mikrofonum süperdi kendimi çok iyi duyuyordum. Bi de seyirci coşkulu olunca tam oldu.
Yeni şarkıları yapacak zamanı bulacağımız günü inan ben de dört gözle bekliyorum.
Kayıda gelince geçen hafta bizde şaşırdık kamera aramıza girince. Overall için bir tanıtım hazırlanıyormuş onun için yapmışlar kaydı. Şu anda nette duran 4 kayıtla idare ediceksiniz mecburen şimdilik.
Görüşmek üzere.
Sevgiler.
 
Ben de geldim bundan sonra forumda da sıkı takipteyim :D

Gerçekten bu cuma her zamankinin de üstünde bi performans oldu. İnanılmazdı. Her dinlemeye ve tabi izlemeye geldiğimde çok eğleniyorum. What's up da güzel bi şarkıydı umarım repertuara bi süre sonra geri döner bence İzgi 4nonblondes'dan daha güzel söylüyorsun :D

sevgiler
 
Sevgili Başak,
Çok teşekkür ederim güzel yorumların için. :D
Açıkcası çıkalı çok uzun zaman olmasına ve belki de bir sürü kişiyi baymış olmasına rağmen ben de 'What's Up' ı çok seviyorum ve severek söylüyorum. Çokda iyi bir giriş parçası olduğunu düşünüyorum. Ama inan bende ne yapacağımı şaşırıyorum bazen. :roll: Bazen aynı şarkıları çalıyorlar, aynı playlistle çıkıyorlar eleştirisi alıyoruz. Bazı şarkılar vardır ne yazık ki yerlerine onlar kadar iyi canlı performans şarkıları gelmemiştir bence. Dolayısıyla bunları repertuardan çıkarmam mümkün diil. Çünkü bu iş, seyirci için olduğu kadar kendimiz için de. Bizde kendi sevdiğimiz şarkıları yapmakta özgürüz. Her zaman seyircinin sevdiği şeyleri çalmak zorunda olmamalıyız değil mi :?:
Biz çok ama çok yoğun çalmamıza rağmen kurulduğumuz günden bugüne en az 25 yeni şarkı yapmış, 1.5 ay kadar öncede repertuara 8 şarkı daha eklemiş bir grubuz. Aynı zamanda biz sadece 2 senelik bir grubuz. Piyasada yıllardır varolan ve hala aynı parçaları çalan bir sürü grup var :!:

Playlist konusuna gelince; Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim, benim hazıladığım playlist, gerek müzikal anlamda, ( slow-orta ritm- hızlı geçişleri, ton geçişleri) gerekse haftada 6 bazen 7 program yapan bir solist olarak sesimi doğru kullanabilmek ve korumak için ( 1-2 çok tiz parça sonrası daha rahat söylenicek bir parça vb.) çok özenle hazırlanmış ve profesyonelce düşünülmüş bir playlist.
Zaman zaman elbette ki değişiklikler yapıyorum. Hatta yeniler gelince doğal olarak parça çıkarıyorum repertuardan. Örneğin What's Up, Can't take my eyes. Ama nerdeyse her çalmadığımız programda çalın diye istek geliyor repertuardan çıkardığımız parçalara. Yani hem aynı şarkıları çalıyorsunuz diyorlar hem de aynı şarkıları bizden duymak istiyorlar. :( Biz napalım peki bu durumda :?:

Aman ya, buldum yine bir konu yazıyorum habire. Çok çenem düştü bu aralar vallahi :!: Yaşlanıyorum galiba :D

Neyse, Sevgiler Başakcım,
Her zaman bekliyoruz.
 
bonustrackvocal demiş ki:
Yaşlanıyorum galiba :D
estafurullah :) asla ... :)

bu arada repertuarla ilgili söylediklerine sonuna katılıyorum :) yani neticede bazı şarkılar vardır onların yerine başka şarkı çalınamaz mesela sizden hep dinlediğim her seferinde belkide bi öncekinden daha çok keyif aldığım fame,gimme gimme(ki bu şarkıyı sizden daha iyi çalan birini daha görmedim buna ABBA'da dahil :) ),it's raining man v.b. şarkılar yani bu şarkıları hep çalıyor olabilirsiniz ama bir hafta çalmasanız ben yadırgarım şahsen bir 80's pop manyağı olarak :)
yeni şarkılarıda gerçekten çok merak ediyorum...
 
Yani tutayım kendimi diyorum ama yazmadan duramayacağım maalesef.

Bizim aynı şarkıları, aynı playlistle ve bir sürü mekanda çaldığımızı düşünen insanlar neden her yere geliyorlar acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
O mekanlara müzik dinlemek için diil bambaşka sebeplerle geliyorsanız ve bizi dinlemek zorunda kalıyorsanız şayet; o zaman kusura bakmayın bizi müzikal olarak eleştirmek sizlere düşmüyor. Yani kural çok basit madem beğenmiyorsunuz gelmezsiniz.
Ama Ankara'da (ki Ankara seyircisi çok özel bir seyircidir. Kolay kolay beğenmez.) 2 senede gayet güzel bir çizgiye gelmiş, pek çok popüler mekanda çalmış ve hatta bazı mekanları popüler etmiş :!: , şu an Ankara'nın özellikle mekanlarca en çok talep gören grubu olmuş ve çaldığı mekanları çoğu kez, bırakın adım atmayı nefes alacak yer bırakmayacak şekilde doldurmuş bir gruba, sırf birilerine (olmayan) müzik bilgilerini kanıtlamak amaçlı ahkam keserek, çamur atmaya çalışmanın, gruptaki müzisyenlere, grubun dinleyicilerine ve grubun çaldığı mekanlara saygısızlık olduğunu düşünüyorum.

Sanırım anlayan anladı.
 
BONUSTRACK

Ankara'nın bence en güzel müzik renklerinden biri....
BEn fazla bir yorum yapmak istemiyorum...
Sadece bir mekana bağlı kalan bir grup değil. Her yerde Bonustrack var. Eeee peki neden var...Ankarada zipil kadar grupta var ama haftanın 5 günü farklı mekanlarda sahneye çıkan ( tam araştırmadım ) ama tek grup Bonustrack.
fazla söze ne hacet , bilmem anlatabiliyor muyum?
 
Arkadaşlar hiç sinirlenmeye gerek yok öle ağzına geleni söyleyen, mekanlara gerçekten kaliteli müzik dinleyip eğlenmeye değil de başka amaçlarla gelen arkadaşlara :D

Bonustrack bu kadar iyi olmasa o kadar çok mekandan teklif almaz bir o kadar çok mekanı da reddetmek zorunda kalmazdı bi kere! İzgicim sizi seviyorusssssssssss :)))))))

Sevgiler,

Noir Désir..
 
Melek'in açılışında dinledim....

Hiç tarzım olmamasına rağmen pop müziği sahnenin dibinden keyifle dinledim. Müziyen arkadaşlar çalma anlamında mütevazılıklarıyla aslında bu işte ne kadar eski olduklarını ve deneyimlerini kanıtlamış oluyorlar. Hiçbir grup üyesinde öne çıkma arzusu sahne altından hissedilmedi bile... Öyle "bitse de gitsek" modunda da değildi. Program gerçekten çok güzeldi...

Ha her hafta dinlemeye gelir miyim ? sorusuna kendi adıma verececeğim cevap aslında hayır. Çünkü dinlemediğim/beğenmediğim tarzlarda müzik yapan grupların bende o tarzı bana dinlettikleri için özel bir yeri olur. Özellikle bizim toplulumuzda beğenilen birşeyin çabuk tüketilme hastalığına yakalanmadan arada bir sadece keyif almak için dinlerim... Yani aslında daha bir anlamlı yerde duruyor bu grup benim için...


Başarılar arkadaşlar...

Drednat...
 
Yau İzgi umarım yukarıda söylediklerin bana değildir çünkü ben repertuar konusunda söylediklerinize katılıyorum derken senin yazdıklarına katıldığımı söylemiştim,yanlış anlaşılma olmasın :roll:
Bu arada İzgi'nin söylediğine katıllıyorum hep aynı repertuarı çalan hatta yıllardır repertuarında tek şarkı eklemeyen,o kadar çok grup var ki yani bunun yanında bonustrack'in eleştirilmesi bile saçma gelio bana çünkü o kadar saat benim düşünceme göre hem enstruman açısından hemde solist açısından çok zor şarkıları mükmmel yorumluyolar birde buna mükemmel sahnelerini eklediklerinde işte şimdiki gibi çok iyi bir grup ortaya çıkıyor,onlar da barlarda çalıyorlar bizde keyifle dinlemeye ve takip etmeye devam ediyoruz valla tanıdığım herkesi de kulağından tutup en azından bi kere bonustrack izlemeye götürmüşümdür galiba :)
çok başarılısınız,hep izlemeye devam edicez ayrıca yaşasın 80's :)
(bu arada hakkaten İzgi'yi rock bir şarkı yorumlarken dinlemeyi çok isterdim :) şöyle bir is this love, runaway v.s. )
 
Yok ya arkadaşlar ne sinirlenicem. Sadece alenen içimi döktüm. Kendimce açıklamamı yaptım. Rahatladım. O kadar.
Biz bakıyoruz işimize bir güzel. Biz eğleniyoruz siz eğleniyorsunuz daha ne :!: :?:

Sevgili Misery, Olur mu hiç tabii ki sana söylemedim. Yanlış anlaşılmaz. sadece sizin yazdıklarınız üzerine ben aklıma gelenleri yazdım. Biliyorum senin düşüncelerini. Merak etme. Çok teşekkürler.

Sevgili Drednat, güzel sözlerin ve tespitlerin için çok teşekkürler. Ben de sizlere başarılar dilerim.

Bizde siziii seviyoruuuuzz. :D
 
Biz eğleniyoruz siz eğleniyorsunuz daha ne :!: :?:

Bizde siziii seviyoruuuuzz. :D[/quote]

ehehehe biliyorusss :p diip şımarmıyım dimi :)

Ewt eğlenmek güzel noktaya değindin İzgicim beni şimdiye kadar hiçbir grup veya başka bi müzisyen bu kadar eğlendiremedi sizden başka.. Hiç bir grupta bu kadar oynayıp zıplamamışımdır; siz çalarken yerimde duramıyorum :LOL:
 
"Ninsianna" aynen senin gibi hiçbir grupta zıplamayan gayet sadece sakin sakin grubu dinleyen arkadaşımı Bonustrack dinlemeye götürdüğümde adam yerinde duramıyordu zıplamaktan :D ve bu arkadaşım sadece hardrock dinler aslında başka müzik dinlemez ama işte grubun enerjisi,samimiyeti bu tarz müziği seven sevmeyen herkese çok iyi bi şekilde geçiyor...
 
Selam arkadaşlar :) Methinizi çok duydum. Hala gelip dinlemeye fırsat bulabilmiş değilim. En kısa zamanda umarım...Bu arada üstte yazılanları okudum da anlaşılan büyük bir takipçi kitleniz var ki onların neden geldikleri de apaçık ortada yazılanlardan. Başka amaçlar için gelenlerde sizi niye ilgilendirsin ki zaten...Di mi ama :)
Başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar..Görüşmek üzere..;)
 
Hatta ben size haber vermeden bu akşam geleyim de sürpriz yapayım:) Tabi İzginin program öncesi bugün tekrardan foruma girmeyeceğini düşünerek yazıyorum buraya da :p

Tapas'ta görüşürüz arkadaşlar;)

Bonustrack fan:p

Noir Désir!
 
Geri
Üst