Pedalları Srv'ye Mi Makina'ya Mı Vermeli?

Arkadaşlar taaa Avcılardayım. Elimdeki bazı pedalları bu iki yerden birine vereyim diyorum. Tamam biliyorum srv daha iyi ama çok uzakta bana Kadıköyde. Hem makina müziğinde bi kitlesi var oranında gireni çıkanı alanı var oldukça taksimde.
Elimdeki sıfır original gcb95f classic wah ve Carl Martin Plexitone (3 buton) pedalları bu iki yerden birine bırakayım diyorum ama hangisinde daha hızlı satılır hiç bilmiyorum.
Bi akıl verirseniz dua ediveririm size :)

Ha bi de marshall bb2 ile ibanez ts7 de versem mi gerçi bunlar ikinci eli 50 dolarlık pedallar ama?
 
Makina. Çok düzgün bir yer. Gitarımı orada sattım. Ciddi biri olursa indirim yapabilirsiniz dememe rağmen hiç indirim yapmadan ilk verdiğim fiyattan sattılar. Ve paramı ertesi gün ödediler. Pekala indirim yapıp sattık diyebilirlerdi. SRV'de fena değil başka bir gitarımı da orada sattım fakat biraz adamına göre tavırları var gibi.
 
Makinamüzikten black strat aldım. Çok memnunum çok ilgiliydiler. Çok iyi çalışıyorlar. Bişey satmadım ama orda. Bana kendi komisyonlarından indirim yaptılar bende 3 tane sıfır lambamı hediye ettim. KArşılıklı 2 tarafta memnun kaldı. Tavsiye ederim makinamüziği.
 
Madem öyle Makina Müzik diyeyim, daha yakın hem. SRV daha çok custom, el yapımı, nadir, vintage aletler üstünde duruyor. Satmazsa bu sebepten de satamayabilir.
 
Makinamüzik'tede baya nadir aletler var vintage gitarlar falan. Hatta bu tip gitarları satıyorlar her gitarı amfiyi kabul etmiyorlar. Ama pedallarda öyle bir ayrım yok.

Ben kahin miyim, ne bilem Makina Müzik'te ne var? Ben Anadolu tarafındayım, muhtarı olduğum köyü, SRV'yi bilirim ancak :D Ama Avrupa'da da bizim köydeki gibi ayrımcılık varmış öğrenmiş olduk :ROFLMAO:
 
Geri
Üst