Pearl Binding Canlılık

Merhabalar. Bir gitardaki binding nasıl daha canlı hale getirilir? Gül klavye için nasıl limon yağı,temizleme aparatları(planet waves vs) kullanılıyorsa pearl binding için ne kullanabiliriz? Fikirleriniz için teşekkürler.
 
Oha @Tüpçü :D Baştan binding yap dostum sedef kakma yap hatta. Yaz geliyor aslında midye avına da çıkabiliriz arkadaşla beraber, bol sedef çıkarsa biz de yaparız.
Neyse, binding için cila sökülür mü bilemedim, çok fazla çizik varsa belki, polisaj makinen de varsa yapılabilir ama uğraşmayı seviyor olman lazım. Yoksa planet waves in cilamsı birkaç ürünü var, çok farkettirmiyorlar ama temizleyici ürünler en azından. Olmadı fener tutup parlamasını izleyeceksin, benim bildiğim başka bir yolu yok ama temiz ve yeni bir gitarsa sırf binding için koca gitarın cilası sökülmez :D
 
Binding cansız görünüyorsa cilanın parlatılması lazım. Ya da kökten çözüm cilayı kazıyıp tekrar cila atmak lazım. Ben kökten çözüm derim :D
 
@Tüpçü
Cila atıldıktan sonra da zımpara yapılır, polisaj ile parlatılır. Öyle vurdum verniği parladı olmuyor yani :) Pasta-cila karışık olan ürünler var oto boyacılarında, onların incesinden alırsanız cila parlar zaten.
 
Cila kazınacak üzerine gerekli işlemler yapılıp tekrar cila atılacak. Sonuçta tekrar cila atılacak. Ya da @eDDz in dediği gibi pw tarzı malzemelerle parlatabilirsiniz.
 
Geri
Üst