Eskişehirspor

Hakkaten rakip ile dalga geçmede de bir şuur olmalı :D

ESES'e feci acıdım bizim maçta,GS maçını bilmem izlemedim,ama bizim maçı sonuna kadar hak ettiler, kusura bakmasınlar bu seferlik. Ama Yula kazması ile işleri zor,anca fastbreak'ten gol atar o adam, Fener gibi folloş defanslı takımlara ya da set düzeninde savunma yapan takımlara işi zor.
 
Ya MyLifeMyWife kardeş. Düşün ülke futbolumuzun durumunu. Bu Youla denen insan eti yiyen arkadaş ( yamyam demiyorum bakın. Polemik yapmayın :) ) 2 sezonda toplam 4 gol atabilmiş Fransa Liginde. Türkiyede Türkiyenin tartışmasız 2 büyük takımını dağıtıyor. Son 4 haftada 5 gol atıyor. Fransada 2 sezonda attığı kadar yani. Türk futbolunun ne durumda olduğunun bir kanıtı.

Başlık yeri değil ama diğer bir olayda bu Teknik Direktör değişikliği mevzusu. Bir sınırlama getirilsin artık kardeşim. Anadolu takımları neden başarısız diyoruz. Adamlar 2 maç kaybeden hocayı anında gönderip yenisi alabiliyorlar hemen. Sınırlama gelse, TFF dese ki (kendiniz göndermediğiniz sürece) bir sezonda en fazla 2 hoca ile çalışabilirsiniz. O zaman daha istikrarlı bir lig olacak.

Fenerli kardeşler kızmasınlar :) .Daha önceki mesajımı eğlenelim diye attım :) Mc Manaman kardeş Eskişehir ballı diyosun ama Eskişehir iki maçtada çok büyük haksızlıklara uğradı. Hadi bizim maçta attıkları 3. gol ofsayttı belki doğru ama Baros resmen elle düzeltti götürdü attı. Fener maçını söylemeye gerek yok. Pozisyonun tekrarını izlemeden kesin içerde deyip ayağa kalktım. Yan hakemde orta hakem de görmüştür bence.
 
Volkan'ın koca g... yüzünden görememeleri normal bence o pozisyonu. İçeride olur olmaz o belli değil çekimden, ama neticede Eskişehirspor feci dağıttı bizi.
 
Ben fena çekiniyorum Eskişehir'den bu hafta. Oldukça inanmış gözüküyorlar, kadrolarına yaptıkları takviyeler de çok yerinde. Geçenlerde 2005-2006 sezonu GS gollerini izledim, Ümit Karan o dönemki bitiriciliğinin yarısını gösterebilirse bize karşı, defansta vereceğimiz olası açıklardan ciddi tehlike yaşarız, gol de yeriz. Aman diyeyim..

Hakikaten helal ama. Başarılı olmasını istediğim bir Anadolu takımı, hak ediyorlar.
 
Galatasaray bu sezon gerçekten çok iyi.90 dk hiç yorulmadan çok iyi oynuyorlar..bence uefa kupasını almaları mümkün.
Ancak ES ES'e sonuna kadar güveniyoruz..yarınki maçta inşallah puan alacağız..umarım gs bizi hafife alır.
 
''Başarılı olmasını istediğim bir Anadolu takımı, hak ediyorlar.''

aynen katılıyorum,hem şehir yapısıyla hem taraftarıyla hem de bu yıl oynadıkları güzel futbolla umarım ilk 5 te bitirirler en az..
 
Geri
Üst