Çanakkale Zaferi!

18 mart Çanakkale zaferimiz kutlu olsun!
Bu güzel günde bu cennet ülkede yaşamamız için canlarını veren Çanakkale şehitlerimizi ve askerlerimizi yöneten Başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm komutanlarımızı minnetle ve rahmetle anıyorum. Allah'ım o zor günleri tekrar yaşatmasın milletime.

Bu güzel ve anlamlı şiir onların kahramanlığını anlatmaya yetmez elbet ama gene de paylaşmak istedim.



Not: Forumda arattım lakin bulamamıştım. Eğer bu konu ile alakalı başlık varsa forum yöneticilerimiz gereğini yapacaktır.
 
Son düzenleme:
Akıl almıyor be kardeşim... Her sene düşün, her gün düşün; yine akıl almıyor.

Ayağı hafiften ağırsa, evde suyu kesilse, bir akşam ekmek almayı unutsa, harici harddiskini koyduğu yeri hatırlayamasa, indirdiği oyun çalışmasa, beklediği dizinin alt yazısı geç çevrilse...

Yani akla gelebilecek/gelmeyebilecek her boka canını sıkan neslimizin (ben de dahil elbette) bu insanların yaşadıklarını aklına hafsalasına sığdırması güç. Hakikaten güç.

Öyle savaş sahneleri gerçekçi olan film de değil be kardeşim, gencecik çocukların cephede gerçekten ölüşü bu. Başlangıcında solan hayatlar, ne acı be yarabbim.

Ben bir kaç aylığına anamdan ayrılırken halen daha 10 yaşında çocuk gibi olurum; bu insanlar bilinmezliğe gitti. Onlarınki yürek, onlarınki sevgi değil miydi?

Sizin fedakarlığınızla kurulan bu ülkede, sizin emekleriniz hiçe sayılarak cebine tapar oldu birileri. Önleyemedik, affedin.

Ruhları şad olsun, haklarını helal etsinler, başka ne denebilir ki?
 
Geri
Üst