Gitara Fuzz Potansı Takmak

  • Konuyu açan Panic Station
  • Başlangıç tarihi
P

Panic Station

Fuzz pedalım var ve pedaldan aşağıdaki sesi aynı şekilde alıyorum.
Fakat 2 sorum var.

1.) Çıkan sesini açtım arkadan vıııııııııııııı diye ses geliyor. O ses açıkken çıkken gitardan aldığım ses yine çok gürültülü oluyor. Fakat videoda çok temiz şekilde çıkıyor. Noisegate falan mı kullanılıyor acaba gürültüyü engellemek için?

2-) O potansı gitara nasıl ekleyebiliriz? Pedalı söküp, bir lüthierden yapmasını istesem yaptırabilir miyim?

 
fuzz factory kullaniyor diye biliyorum ve oscillation var yanlis hatirlamiyorsam plug in baby nin basinda. Onu gutardaji tone knobla kontrol edebilirsiniz. Fuzz kullanirken volune potansini hafif kismak kontrolu kolaylastirir.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Fuzz factory var doğru hocam. Elimdeki pedal zaten Fuzz Factory'nin birebir kopyası. Şu an pedalın yanında değilim ama pedaldaki knoblardan bir kaçını yükselttiğimde o ses sürekli olarak geliyor. Açıp-kısma ile de videodaki efektin aynısı geliyor.
Fakat videoda o VIIIIII sesi gelirken gitarı çalmaya başladığında o gürültü kesiliyor. Bende ise gürültü devam ediyor ve iyi bir ton da alamıyorum.
 
Matt o siren sesini elde etmek icin built un fuzz kullanıyor ama efekti o mu acil kapiyor kimse bilemez.sahne arkasında pedallari yöneten bir suru insan calisiyor.ya onlar matt çalmaya başlarken kapiyor fuzz i ve gürültü olmuyor ya da çalarken kapanacak şekilde bir devre tasarlamislardir matt için.zvexx fuzz factory kullanmadim hic kullansaydim kesin cevap verebilirdim.emin olduğum şey ise noise gate kullanilmadigi.
 
vardi moda muzikte herifin teki kaos pad fuzz factory falan takmisti gitarina. Settinglerin uymuyor olabilir, proguitarshopta andy demosunda hem oscillation elde edip hem de calabiliyordu. Videosunu izlersen youtubedan yardimci olabilir sana. Proguitarshop fuzz factory yazarsan cikar
 
Geri
Üst