Keman Notaları Aramaktayıms..

P

puCCa

Arkadaşlar selams,
Ben bir keman tutkunuyum ama klasik müzikten pek hoşlanmıyorum :?
Genelde kemanın acı dolu sesi ve cello veya piano veya gitarla olan ağıtlar çok hoşuma gidiyor. Hatta benim gibi bu tarzdan hoşlananlar var sa Secret Garden ve Paul Schwartzı şiddetle öneririm.

Şimdi de keman notaları arıyorum, kemana yeni başladım ama arşivimi şimdiden yapmak istiyorum. Keman notalarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirims.
 
keman klasik müziğin sembolüdür nasıl klasik müzikten hoşlanmazsın anlamadım : ) neyse ben de kemana yeni başladım sayılır bu arada apocalyptica da tavsiye ederim sana nota istiyorsan bir adres verebilirim ama klasik müzik notaları bulabilirsin burada..

www.beethovenlives.net
 
New age müzik tarzından sözediyorsun sanırım (pek anlamam yanlış yazdıysam affola) ama çok güzel bir tarzdır. Bass gitarla da çalması çok keyifli gerçekten dinlerken geçen günler tadına doyum olmadı. Arkadaşın klasik sevmemden kastı sanırım kemanın kalın sesleriyle kesik notalar çıkartıldığı parçalar. Ben de öyle düşünüyordum ama bir parça duydum kendimden geçirdi. Çok güzel kemanla mı yapılmış viyolenselle mi yapılmış ben anlamam ama o alet herneyse en güzel tonuydu benim için. Bass gitarla beraber yapılmış. Ama o parça hakkında aylarca aramama rağmen ne ismini ne de çalanı biliyorum. Ama bulursam link koyarım buraya
 
başlıkla alakalı değil ama sorayım çünkü keman la alakalı ankarada iyi keman dersi veren bi yerler yada birileri biliyomusunuz :!: ama öğrenci işi olsun :D
 
Geri
Üst