keman sesi yardım!

şarkıma keman eklemek istiyorum fakat midi keman "biy biy" diye çıkıyor daha gerçekçi tatmin edici gerçekçi bir ses istiyorum. audici 2 ses kartım var. bunun bir hal yolu olmalı. fazla teknik konulardan da pek iyi anlamıyorum. sadece nota yazma programı kullanıyorum. midi klavyem yok.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
bir yandan midiyi çalarken öteki yandan creative wav stüdyo ile kaydediyorum. sonra üstüne bişey çalınması gerekiyosa çalıp mixliyorum bazen guitar fx-box la çalıp orda direk kaynaştırıyorum ikisini.
 
...

şunu söyleyeyim ki ben bude bu işte yeniyim ama gerçek enstruman sesleri istiyorsan sample kullanman gerek.Ben cakewalk ile yaptığım midi dosyalarımı gigasample studio programına yönlendirerek orjinal sesler (piano, drums, keman, ...) kullanabiliyorum.Benim ses kartımda audigy (buralarda pek beyenilmiyor..) sountfont kullanabilirsin (bu bir çeşit sample) zaten SB cartlarının içinde mevcut ama kullandığın programın nasıl çalıştığını bilmiyorum benim dediklerimi kullanırsan sana daha sonra yardımcı olabilirim bunun yanında cubase SX, veya sonar programlarıda var bana biraz daha karışık geliyor.İstediğin sampleları satın alman gerekiyor (yada programın içinden çıkanla yetinecen)İllegal ve crack olayına burada tepki büyük (aslında haklılar) bu nedenle ayrıntı veremem.Kolay gele...
 
Geri
Üst