Betrayal (Thrash Metal) - Ankara

ilk bar konseri olarak çok iyi başladınız arkadaşlar...headbang yapan arkadaşlarla da ortam iice canlandı ;) sizin için süper bi gaz olmuştur :) dead skin mask ı dinleyemedim ama :cry: :p tebrikler :D
 
ilk bar konserimizde bizi yalnız bırakmayan arkadaslarımıza dinleyen herkese cok tesekkur ederiz.

ya walla dead skin mask icimizde kaldi =) insallah baska bi konserde calacagiz onu da..
 
eyv. fateX kardeşimiz araya girmeseydi girmiştiniz şarkıya ama :cry: zaten bitirişte aksaklıklardan dolayı noluyo lan bittimi şimdi tarzı oldu ama bidahakine dinlemek isteriz tabiki ;)
 
yolcu daki konserde kopardınız.helal.tam destek benden size.sizden önceki crimson(haggard :D )dan çok çok dinamik ve iidiniz.baygınlıktan kurtardınız bizi.deep inside da direk yanlış şarkı seçerek başladı zaten.başarılar... ;)
 
Yahu ben hala kafamı taşıyamıyorum olum insan biraz insaf eder bu adamlar kafa sallıcak öldürmeyelim bunları der peşpeşe sıraladınız.Ama bence harika bi konser oldu ah bide sorunlar çıkmasaydı çok güzel olacaktı kafam kopkmasına rağmen hevesim kursağımda kaldı.Artık birdaha ki konserlerde dewam edecez inşallah.
 
Sizi izlemeyi istiyorum ama Ankara Üniversitesi'nden sonra bar konserinizde de kaçırdım. Çok önemli bir işim vardı maalesef. Bir dahaki konsere oradayım ama, yeter!

Hem ben mekana girince "Duum tıreeş" diyerek haykıracağım, grup elemanları daha da korkacak benden. :LOL:
 
deerrudolf demiş ki:
Sizi izlemeyi istiyorum ama Ankara Üniversitesi'nden sonra bar konserinizde de kaçırdım. Çok önemli bir işim vardı maalesef. Bir dahaki konsere oradayım ama, yeter!

Hem ben mekana girince "Duum tıreeş" diyerek haykıracağım, grup elemanları daha da korkacak benden. :LOL:
ısalllah bı dahakıne artık hem sen tırress deeet dıe bagır da iiice bı korkalım bı de cosalım :twisted:
 
Öncelikle Tebrik ederim .. Ankara üni. deki konserinizden sonra gittikce sahneye ısındığınızı farkettim ... Performansınız her konser biraz daha artıyor .. Ayrıca hayatımda böyle gaz bir davulcu görmedim :LOL: Bi kaç yerde kaçırsada parçaların hakkını vermeye çalıştı :metal

Betrayal elinde olmayan sebeplerden dolayı 45 dk kadar geç çıktı sahneye ... Kinghmare ın da zaman problemi olmasından dolayı zaten gereken süreyi bayağı aştılar .. Bizde Deep Inside olarak bayağı bir zaman verdik zaten.. Gönül isterdi ki aksilikler olmasaydı tüm parçalarınızı çalsaydınız .. Bi dahaki konsere dostlar :metal

Taner efsaneydi zaten :LOL: :LOL: Betrayal üyelerine samimiyetleri ve hoşgörüleri için eywallah :metal

Başarılar.. Yolunuz açık olsun :metal


Stay Heavy :twisted:
 
cok tesekkurler yorumlarin icin kadircan.gercekten oyle bi aksilik başta bayagi moral bozuklugu yaratti ama calmaya baslayinca ordaki arkadaslarin,izleyenlerin destegiyle toparladik.
keske zamaninda olsaydi hersey de sizi de tam performans izleyebilseydik.neyse artık diger konserlerde gorusmek uzere..
 
Geri
Üst