Kayıt Konusunda Bilgilenmek Isteyenlerin Dikkatine!

Kayıt, Mix, Mastering hakkında kendini geliştirmek veya bilgisini üst seviyeye taşımak isteyenler; Internet üzerinden stream aracılığıyla Soru-Cevap şeklinde program yapilacak. İlgileniyorsanız, Facebookta 'Produciton101x' grubunu aratip katılın. Bu grupta saat ve gün duyurulari yapilacak.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Rica ederim. Yalnız programin sürekli olabilmesi için yeterli sayida olmamız gerek. Mutlaka kayıt konusuna yeni başlamış veya seviyesini yükseltmek isteyenler vardır. Onlara da duyuralim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Seviye önemli değil arkadaşlar. Prodüksiyon, ekipmanlar, yazılımlar kısaca kayıt hakkında istediğiniz soruları sorabilir veya tavsiye isteyebilirsiniz.

Yalnız dediğim gibi facebook grubumuzda (Produciton101x) koordine oluyoruz. Bu cuma ilk stream programı olacak. Eğer talep olursa veya yeterli bir sayıya ulaşırsak devamlı olabilir. Bence kayıt işlerine yeni başlamış veya seviyesini yükseltmek isteyenler için çok faydalı olur. Sürekli danisabilecegimiz tecrübeli insanları bulamiyoruz.

Dediğim gibi program hakkında bilgilendirmeler facebook grubunda oluyor. Cuma günü toplaniyoruz. Saati de herkesin müsait olduğu ortak bir saate ayarlamak istiyoruz. Grupta fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
 
Geri
Üst