Guardinals ( Gothic Metal )- İzmir

öncelikle bu türde çaba ve uyum isteyen bir türe el attığınız için tebrik ediyorum.biz de geçen yıl izmir'de bir senfonik metal grubu kurmuş ve ciddi anlamda ilerlemek istiyorduk.brutual vokal,soprano,gitarlar,bass,davul,klavye,yan flüt,keman en son da klavye topladık derken çalışmalara ufaktan başlamıştık.ama işler istediğimiz gibi gitmedi bu kadar çok insanı bir arada tutmanın,uyum sağlamanın ne derece zor birşey olduğunu o zaman anladım.tam grup tamamlandı derken ilk olarak stüdyo ayarlamada güçlükler başladı,çünkü illa ki 1 kişinin o saatte bir işi oluyor ve ya eksik,verimsiz çalışmak zorunda kalıyorduk ya da çalışamıyorduk.bu da yetmezmiş gibi bi de grup içinde soğukluk olabiliyor kimsenin kimseden haberi olmayabiliyor,aa kemancıya kimse haber vermedi mi o nerde gibi sorular da gelebiliyordu.bunu geçtim eğer kendi stüdyonuzu kurmamışsanız ki izmirde 9-10 kişiyi alcak stüdyo bulmak biraz zor,sıkış tepiş kucak kucağa sığsanız da zor ve mükemmel bir soundcheck yapmak gerek,bu kadar enstrumanı birden girince bir gürültü,uğultu,feedback oluşması büyük bir ihtimal olabiliyor vs vs..hele konserleri düşünmek istemiyorum açıkçası...

neyse biraz uzattım galiba kısacası sizi gerçekten tebrik etmek istiyorum,başarılar arkadaşlar.. :)

edit*merak edenler için ben dayanamadım,gruptan ayrıldım sonradan da ufaktan kopmalar olmuş ve grup dağıldı malesef..
 
evet cidden çok büyük bir uğraş böyle bir grubu toparlayıp bir arada çalişmalar sürdürmek herkesle ayrı ayrı ilgilenmek gerekiyor yoksa bir yerden patlak veriyor bilirim kendi grubumdan 10 kişinin arasında ciddi samimiyet olmasa şimdiye kadar çoktan silinip gitmiştik.Cidden soundcheck olayı da stüdyo bulma olayı da konserlerde yol ücretleri de herşey de sorun ama yılmak yok eğer yapmak isteniyorsa bu tarzı bu çileler katlanılması gereken şeyler bunlar bir zaman sonra alışkanlık yapıyor zaten :)
 
15 nisan ankara konseri

sağolun. 15 nisanda ankara saklı kentteki konserimizde, takipçilerimiz bizi yanlız bırakmasın. katılımlarınızı bekliyoruz.
 
öncelikle guardinals grubu olarak üzücü bir olaydan ötürü x-ray metal fest ankara saklıkent konserine çıkamadık...
nedeni ise:

konserde 18 yaş sınırı vardı. ve izmirden guardinals olarak(8 kişi) yanımızda davulcumuz çağların ve kemancımız muratın kız arkadaşlarıda bizi desteklemek için işlerini güçlerini bırakıp bizim le izmirden ankaraya konsere geldiler. bu gelen iki kişiden birinin yaşı 18 den küçüktü ve biz gelmeden bu arkadaşımız için x-ray organizatörlerinden izin aldık.. ama anlayamadığımız bir nedenden ötürü guardinals ekibini bir odaya çağrıldık.. ve bu arada 18 yaşından küçük arkadaşımız dışarı çıkartılmış.. ve biz böylece moralmen çöktük.. x-ray organizatörleriyle görüştük(sağolsunlar 18 yaşından küçük arkadaşımızı içeri alınması için ellerinden geleni yaptılar) ama malesef saklıkent görevlileri buna izin vermediler.. ben ve x-ray organizatörleri saklıkentin müdürüyle odasında bu olay için görüştük ama yinede olmadı.. x-ray organizatörlerine saklıkent görevlilerinden bu kişilere izin velileceğini konser günüde izin verilmiyeceğini gibi değişik cevaplar verilmiş.(onlarada kızamıyoruz herhangi bir polis baskınında mekanın kapanma söz konusu) x-ray organizatörleri ellerinden geleni yaptı bizdende defalarca özür dilediler..

ve biz guardinals ekibi olarak aldığımız kararla: herşeyin müzikten ibaret olmadığını ve müziğin bizim dostluğumuzun önüne geçmiyeceği düşünüp , izmirden yanımızda getirdiğimiz davulcumuzun kız arkadaşının dışardayken bizim sahneye çıkmamızın doğru olmayacağını guardinals ekibi olarak karar verdik.. ve mekandan çıktık..

tabi biz bunlarla uğraşırken konser devam ediyordu.. eğlenemedik ve diğer gruplarıda dinleyemedik. olsun saklıkent in yeri belli biz iyi müzik yaptığımız sürece 15.04.2007 değilde başka bir zaman çıkarız.

inşallah diğer konsere gelenler eğlenebilmişlerdir. güzel bir organizasyon olarak akıllarda kalmıştır..
çıkan grupları emekleri için tebrik ediyorum.. organizasyon yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorum..

guardinalsbasgtr
 
cidden çok üzücü bir olay oldu bu olay :( neyse ki sizlerin anlayışı ile çözüme kavuşabildik.Keşke olsaydı ama ne yapalim Hakan abi olmaz dedi mi olmuyor işte herneyse her zaman aklımda olacaksınız bir sonraki organizasyonlar için.Tekrardan anlayışınız için teşekkürler.
 
konser

16 Mayıs'ta E.Ü.'deyiz!!

Ege Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri'ne Guardinals da katılıyor. 5 gün sürecek olan grup konserlerinin 3. günü ilk olarak sahneye çıkacak olan guardinals, 1 saatlik performans sergileyecek.

Herkesi bekliyoruz...

Yer : Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Önü
Tarih : 16 Mayıs 2007
Saat : 15:00
Giriş : Ücretsiz
Yaş sınırı : Yok
 
Guardinals Antalya konseri

Ceratonia Metal Fest.




5 Ağustosta Antalya'da düzenlenecek olan Ceratonia Metal Fest'e sahne alacağız, bizimle beraber sahne alacak olan diğer gruplar.

Gates of Eternity
Brutal Axe
Sudden Death
Soul Fate

Yer : Kaleiçi theBAR - Antalya
Tarih : 05 Ağustos 2007
Saat : 15:00
Giriş : 10 TL + İçki
Yaş sınırı : Yok
 
Geri
Üst