Almanya'dan online alışveriş!

Almanya kaynaklı bir müzik sitesi hakkında bilgisi olan ya da buradan alışveriş yapan var mı? Sitede Türkçe seçeneği de var, fiyatlara KDV dahildir diyor ama gümrük uygulaması hakkında ayrıntılı bir yazı göremedim, bilgi almak için mail gönderdim, yanıt gelmedi henüz.
www.musik-produktiv.de
 
pahalı geldi bana.hatta Turkiye den pahalı dersem abartmış mı olurum?standart Meksika Fender telecaster 690 € yazmışlar.Bugunku kurla 870$ yapıyor.Sadece Fender bass ve elektro gitarlara baktım. ve buna benzer fiyatlar..
 
100USD yi geçen bütün alışverişleriniz, direkt olarak size geliyor ise ( yani oralarda bir adrese teslim edilip te elden getirilmiyor ise) normal şartlarda gümrüğe girer. ancak posta gümrüğüne gelirse gümrük ödememe şansınız biraz daha yüksek oluyor, ancak garanti değil. yani bir bakıma oradaki görevlinin insafına ya da ruh haline bağlı kalıyor.
ben ingiltereden özel kayıt mikrofonları aldım. ancak aldığıma pişman ettiler arkadaşlar.
tavsiyem tanıdık eş-dost varsa ona teslim ettirin malzemeyi ve o size yanında getirsin. en mantıklı yol bu görünüyor..
başarılar....
 
ben bu hafta içinde kendime bir jackson ve zoom g7 alacağım ve arkadaşla getirteceğim.laylaycıların fiyatının yarısından daha az fiyata elime geçecek.Eğer arkadaşınızla birlikte gelecekse dediğim gibi bazı markalar çok avantajlı olabiliyor en azından Türkiye şartlarında.
 
gümrük sınırı 100USD değil 100€, geçtiği takdirde her türlü yurtdışından mal getirme durumunda %18 kdv ve 50 ytl civarlarında bikaç vergi daha ödüyorsunuz. bunun haricinde fiyatı 1 dolar da olsa bandrol almanızı gerektiren birkaç ürün var, mesela ben md player getirtmişştim toplamda 70-80 dolara geldi ama 10€ bandrol masrafı ödemek zorunda kaldım.

türkiyeye getiriyorlar mı bilmiyorum ama almanya için tavsiye edeceğim siteler şunlardır: www.musikhaus-hermann.de ve www.guitarpoint.de
 
fender standart amerikan'a baktım vergiler o rakama dahilse 850 tl daha ucuza geliyor. EÐer almanya'da kalan akraba vs varsa aldırılabilir. Tabi gümrükten geçerken sorun olmazsa..
 
almanyadan alışverişte vergı ıadesı

ben bu olayı izah edıyım.almanyada yapılan alısverıslerde ulkeden cıkıs yapan kısılerın pasaportları uzerınden texfree dıe bı uygulama yapılıo.yanı o ulkenın aldııgınız urunun uzerındekı tum vergılerı ıade edılıo.vergılerın ortalama %15 olduunu dusunerek fıyatlarda buna gore karsılastırma yapınız.www.musik-schmidt.de adresınıde onerırım. bana burdada bagzı urunlerın fıyatları uygun geldı ozellıkle alman malı olanlar behrınger vs...
 
Geri
Üst