Ihtiyacı Olan Arkadaşlar Için Ucretsiz Ivır Zıvır Malzeme

Merhaba arkadaslar aramizda muziğe hevesli öğrenci , durumu olmayan vs arkadaşlar mutlaka vardır.Fazla yada gereksiz malzemeleri atıyoruz çoğumuz.Fazla malzemelerimizi yazalım ihtiyaci olan varsa gelsin ücretsiz bi şekilde alsın .

Ilk ben yazayım şuan jack kablosu , floyd köprü, 1 tane elektro burgusu bir tane tele köprü 5 tane köprü yayı var isteyen özel mesajdan ulaşabilir ayrica pickguard için sedef tarzi yapistirma var isteyen varsa üskudardayim pickguardini getirsin yapistiralim çope gitmesin tamamen ücretsiz vericem işine yararsa birinin ne mutlu bana .
 
Konu çok güzel ve faydalı bir konu kendi adıma teşekkür ederim. Benim de floyd rose saddle parçasına ihtiyacım var arkadaşlar 1 tanesine sadece bulamadım hiçbir yerde. Gerekirse ücretini veririm elinde olan varsa bana ulaşırsa çok sevinirim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür edelim elimdeki tüm malzemeleri verdim ihtiyaci olan arkadaşlara yine elime geçerse eklerim buraya kullanmadığınız malzemeleri koyarsanız ihtiyacı olan hevesli arkadaşlar yararlanır iyi forumlar
 
Geri
Üst