Arkadaşlar Acil Yardım Floyd Rose "the Key"

the key denilen bu parçayı almak istiyorum ama bulamıyorum acaba nereden temin edebilirim. şimdiden teşekkürler.
indir (1).jpg
 
Aynen, kargoda sorun çıkabiliyor. Daha önceden forumdan bir arkadaşa ürün siparişi verdirmiştim. USA'da geçiyor olay. Ürün geri dönmüş mağazaya:ROFLMAO: Adamlar ilgilendiler de tekrar başka bir adrese yönlendirdim paketi. Aşağı yukarı 2 ay sonra elime ulaştı:D Eğer alacağın ürünü bir arkadaş tarafından getirtirsen risk azalır. Demek istiyorum ki olabiliyor böyle şeyler. Bu durumu dikkate alarak hareket edin bence. Ben hala bekliyorum tremolo kolunu. İnşallah gelecek:LOL::LOL::LOL:
 
Rica ederim. Bu arada stewmac'a ürünün gelmediği yönünde mail attım. Adamlar "tekrar yollayalım ürünü hemde USPS ile" diye mail atmışlar. Altı üstü 25$ lık parça. Tabiri caizse 23 nisan çocukları gibi sevindim. :LOL::ROFLMAO::ROFLMAO: Açtığınız konuyla vesile oldunuz sizde(y)(y)

Umarım en kısa zamanda ürününüze kavuşursunuz(y)(y)
 
Sevindim sizin adınıza:) parayla rezil olmak bu herhalde(n) ufacık bir kaç parça için çektiğimiz eziyetlere bak, halimize bir bak, dediğin gibi bir tremolo kolu için, bir floyd rose key için 23 nisan çocukları gibi sevinir hallere geldik.
 
Geri
Üst