Passolig Devri Başlıyor(muş)

Passolig denilen e-bilet saçmalığına başvuru yapmıştım 30 lira 50 kuruş dediler tamam dedim birkaç gün sonra biraz araştırınca tam bir soygun olduğunu duydum ve direk başvuruyu iptal ettim.Bu saçma karar devam ederse tribünlerle vedalaşıyorum artık.Bu konuda renk ayırmadan tüm takım taraftarları ortak hareket edip protesto etmeli.
 
Bu düşünceni ve kararını destemekle birlikte o saçmalığa bir kuruş kaptıranın parasına acırım. Kombine biletten ayrıca bir passolig kartın olacakmış da, kartta taraftarı olduğun takım yazacakmış da vay vay. Üstelik bir kere çıkartayım da kredi kartı gibi birkaç yıl kullanayım da yok. Her yeni sezonun başında aynı paraları verip yeniden alman gerekiyor. Tuttuğun takımın kartta yazması da sadece kendi stadında kullanabilmen anlamına geliyor. Bir Fenerbahçe taraftarı futbolsever gözüyle gidip Arena'da GS-BJK derbisini izlemek istese ona da yeni kart alması gerekiyor misal.

Kesinlikle ülkedeki futbol taraftarlarının ortak tavır alması gerek bu konuda. Hem bu kartları hem yayıncıyı boykot edeceksin. Adi herifler seni birbirine düşürüp kavga ettirdikçe o rekabetten o çekişmeden nemalanıyor para kazanıyor.
 
Kelamım çok net; Passolig alan tribüncü etek giysin öyle gezsin.

Kulübünüze katkıda bulunmayı bu kadar çok istiyorsanız bunun tek yolu Passolig değil. Gidip kulübünüze bankadan dekont karşılığı istediğiniz tutarda bağış yapabilirsiniz, kendi hür vicdanınız ile.

O algı yönetmeli reklamlarını da görmedik sanmasınlar. Bir tane meşaleyi alayınıza değişmem kokuşmuş beyinliler. Kadir Çöpdemir senden de gün gelir makas alırlar.
 
Geri
Üst