Californication

Sanırım alemin kralının başlığı yok; 7. sezon ilk bölümü izleyip hasreti bitirdiğim şu dakikalarda çabucak açıvereyim dedim. Detayına gireriz sonra hep beraber.

Yalnız daha ilk sahneden terse yatırdı hahahah, çok eğlenceli başladı lan.

Namaste away buddy boy :D

His cum probably tastes like hummus... Cummus. :D
 
diego dur allahını seversen daha altyazı çıkmadı! zaten game of tan spoilerı yedik twitter da.... neyse hank moody başkan düzeltir morali.
 
Game Of Thrones ile ilgili şu Supernatural'da her sezon bir bölüme konuk olan Felicia Day'den uyarı geldi de sapoiler yemedim olum. Sabah "bu diziyi seven ve spoiler yemek istemeyen beni takibi bıraksın çünkü kötü şeyler yazacağım" diye twit attı. O an anladım ben bir terslik olduğunu ve bakmadım sağa sola hiç :D
 
Süper başladı , ben yemedim ilk sahneyi ama çocuk hiç aklıma gelmedi o şekilde biteceği , lakin son kertede o iş yaş ama daha önce de olmuştu.

Charlie topoş olmuş kopardı yine herif hahahahahha
 
Adına methiyeler düzülen, birazcık hovardalık yapmaya yeltenenin hemen kendine yakıştırdığı ama kolpadan öteye geçilemeyen rock'n roll lifestyle var ya, eğer gerçekten böyle bir hayat tarzı varsa Hank Moody bunu en iyi yapan kişidir. Baştan sona evin içinde geçen ve her odaya birilerini sakladığı, bazı odalarda spontane orgylerin yaşandığı bölüm neydi lan öyle ahahahahahah. Los Angeles gibi şehirde yaz kış deri ceketle geziyor ulan herif. Bizim Purga temmuz ortası yağmuru görüp giymeye yeltendi bi kere de gün boyu elinde taşıdı o ceketi. Kolay mı lan Hank Moody olmak?

Ulu önder Hank Moody!

Not: Ben henüz ilk bölümü izlemedim, Shrek kılıklı antipatik kızı görünmüyor dimi lan.
 
Lew Ashby aslında Hank'in bir gömlek üstü bir adamdı ama Hank'in önüne geçmesin diye bir sezon oynattılar adamı , ondan sonra diziye giren tüm wingman'ler yaramaz.

Kız yok piyasada henüz.Karen da aynı kezbanlığa devam.Şark cephesinde değişiklik yok.

Bir de Tv'ci adamın odaya giren sekterine 10 dolar yatırıyorum ve 3 bölüm veriyorum maksimum.Go Hank Go.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Lan daha ortada Hank Moody yokken Hank Moody'lik yaptık da taşak oğlanına çevirdiniz beni 10 senedir anlatıyorsunuz :D

Odaya giren sekretere ben de algı kayması yaşadım; artık kapandan kurtulamaz radara girdi. Ayrıca zaten birileri ilk sahneyi yese ben diziyi izlemeyi bırakırdım, yer mi hiç o ah ah.
 
Bu diziyi cıbıl bedenler için izlemeyen herkes zaman içinde kolaylıkla fark etmiştir ki , Hank başkan , Karen kezbanına , resmi nikahla yada imam hikahıyla yaşadığı dönemler hariç , asla böyle yekten dalamadı. Ya dü beş geldi , ya penc-ü yek mesela dün de se yek geldi , asla böyle kapıyı açacak , senin için döndüm diyecek ,Los Angeles kezbanı da üzerine atlayacak falan , bunu yiyenlerin Asmalı Konak izlemesini salık veririm.

Kezban mezban ama Karen'ın Fransız aksanıya konuştuğu sahneler güzeldi.
 
Fransızca konuştuğu sahne benim aklıma Coupling'in "my name is Giselle and i'm a french bitch" sahnesini getirdi.

Runks topoş olmamış olum niye dezenformasyon yapıyorsunuz? Eski eşiyle yeniden evlenince hatunu eski kocasından sonra mutlu edebilecek miyim tereddütü yaşıyor (cümleye gel). Nitekim kazara seviştikleri odada mahsur kalıp bir de adı fantezilerde geçince gururunun incindiği sahneyi unutmadık :D

Bütün wingmanler yaramaz diyorsun da ben olaya karakterler bazında değil sezon olarak bakıyorum. O rapçi derbeder zencinin olduğu sezon da iyiydi mesela. Polis arabası kaçırıp öndeki arabaya "madafaka" anonsu yaptıkları o sahneler neydi be ahaha.
 
Tamam reyiz ben o sahneyi yedim, hemen bırakıyorum diziyi, Emule'dan dediğin dizinin bölümlerini çekiyorum.

--

French bitch Giselle demişken; Runkle malafatı yumrukladığında benim aklıma da Jeff'in you evil evil bastard diye bağırarak bacağını yumrukladığı sahne geldi. :D
 
Tamam reyiz ben o sahneyi yedim, hemen bırakıyorum diziyi, Emule'dan dediğin dizinin bölümlerini çekiyorum.

Ulan hemen trip yapma , gollük pası attık bir de Asmalı Konak diye , bekliyorum sen vay Asmalı Konak mı izledin vs. diye başlayacaksın , oradan devam edeceğiz makaraya gırgıra...

Artık ocak dışısın , Emrah Bey - İlker Bey bundan sonra.

***

Bilgi falan değil , sadece tahmin , Charlie dizide bir kaç kere direkten döndüğü topoş hamlelerden birine yine maruz kalırken beklenen hareket gerçekleşecek hahaha

Abi o zencili sezon diziye birşey katmadı , tekrarını izlemediğim tek sezondur.
 
Son düzenleme:
İlk bölümü izledikten sonra ikinciyi nasıl olduysa ıskalamışım. O esnada üçüncü bölüm de çıkmış ben henüz ilk bölümü izlediğim gibi duruyorum. biriksin iyidir.

Şu polis arabasından anons sahnesi de şurda dursun. İlk izlediğimde gülerken ağlamıştım.

 
Geri
Üst