Bad Trip [grunge/punk rock] - İstanbul

Bad Trip Ocak 2006'da İstanbul'da kuruldu. Grup punk/grunge/alternative rock tarzında müzik yapıyor. Konserlerde yine bu tarzlarda cover parçalar çalıyor. Kuruluşundan kısa süre sonra beste çalışmalarına başlayan grubun tamamlanmış ve kaydedilmiş 8 bestesi vardır. Kayıtlara yakında web sayfasından ulaşılabilecektir.

Grubun şu andaki kadrosu:

Vokal : Rıdvan
Gitar : Şervan
Bass : Onur
Davul : Özgür

Grup Cuma ve Cumartesileri Taksim'de bar konserleri vermektedir. Konserlerle ilgili bilgileri Turkrock.com etkinlik sayfalarından ve grup web sitesinden takip edebilirsiniz.

Bad Trip Besterleri:

1- Gelme
2- Paslı Hançer
3- Metropol Robinsonları
4- Umutsuz
5- Kollarını aç cesedime
6- Silahında (Kurt Cobain anısına)
7- Dilenci
8- Belki (Akustik)

Grup web adresi: www.badtrippers.com (Yapım Aşamasında)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
teşekkürler arkadaşlar. Yakında bütün şarkıları dinleyebileceksiniz web sitemizden..Demoyu dinleyeceğimden emin olabilirsin...
 
Parça güzel ama daha iyileri yapılır sanki!Bir de vokal çok tiz kalmış müziğe göre..Scream yapması değil bahsettiğim daha tok bir ses olması gerekiyor gibi,kulaklarım onu aradı yani..
Başarılar..Grunge gruplarının çoğalmaya başlaması da ayrı bir güzel..
 
Bad trip olarak 22 Haziran perşembe günü Kemancı Bar'da sahne alacağız. Az beste bol cover çalacaz, herkesi bekleriz arkadaşlar..
 
22 Haziran perşembe gecesi Kemancı Rock Bar'da olacağını duyurduğumuz konser iptal edilmiştir. İlgilenen arkadaşlara duyururuz. Onun yerine cuma akşamı Ekşi Limon barda olacağız :) herkesi bekleriz..

Bol bol Nirvana çalacağız bu akşam, herkesi eğlenmeye bekliyoruz..
 
23 Haziran Cuma akşamı Ekşi Limon bad trip konseri fotolarından birkaç tanesini koyuyoruz buraya...

gig1.jpg

gig2.jpg

gig3.jpg

gig4.jpg
 
Re: Bad Trip [grunge/punk] - İstanbul

Rousseau demiş ki:
............ Kuruluşundan kısa süre sonra beste çalışmalarına başlayan grubun tamamlanmış ve kaydedilmiş 8 bestesi vardır. Kayıtlara yakında web sayfasından ulaşılabilecektir.
...............


diğer şarkılarınıza nasıl ulaşabiliriz...????
 
Geri
Üst