Bad Trip [grunge/punk rock] - İstanbul

sarkilarin 3 tanesi badtrip.anatolianrock.com adresinde demolar bolumunde. geri kalani da yakinda yayinliycaz nette. ilk firsatta da kaliteli bi kanal kayit alicaz. ama yine de bizim gercek performansimizi konserlerde gorebilirsiniz. olunca haber veririz. benden soylemesi kacirmayin :)
 
aslında yukarıda ismi yazan bütün bestelerin kayıtları var ama içimize sinmeyen, beğenmediğimiz kayıtları dağıtmıyoruz. börtünün de dediği gibi şu anda 3 tanesi anatolianroc'ta var. Ama illa ben dinlemek istiyorum diyen varsa diğer kayıtları da maille gönderebiliriz :)
 
bad tip olarak 29 Haziran perşembe akşamı 22:00 civarlarında Numb'da sahne alacaz. Grunge çalacaz, hoplayacaz, zıplayacaz...herkesleri bekliyoruz...

NIRVANA NITES-VOLUME II


by BaD TriP

@

NUMB/TAXIM/ISTANBUL
 
683_1151438956.jpg
 
bad trip yardım amaçlı bir konser için 8 temmuz akşamı saat 22:00'da arka sokak'ta sahne alacaktır..

Bir deniz kazasında ayağını kaybetmiş ve doktorların % 10 yaşama şansı verdiği İstanbulsporlu genç futbolcunun tedavisi için yardım amaçlı olarak düzenlenecektir bu konser. Herkesin desteğini bekliyoruz...

..Seattle ruhu..yaşıyor..
 
heheh sorun diil zaten ya. iptal olan konser arka sokaktakiydi onlarla bi alıp veremediğimiz yok, zaten iptal eden de biziz.. ben biraz bağlantılıymış gibi yazdım, ama ekşi limonun yaptığı şerefsizlik başka. neyse girmeyelim bu konulara. demolari basiyoruz arkadaslar.. ilk 15 adet kapis kapis gitti :p kisa bi sure sonra bi kac dukkana da birakicaz. oralardan da edinebilceksiniz.
 
bad trip grubu olarak zaten bu barda yaşananlarla ilgili açıklama metnini

badtrip.anatolianrock.com da yayınladık..

Bundan sonra bu tip organizasyonlarda kesinlikle çıkmayacağız zaten.bad trip grunge grubudur ve grunge kitlesini coşturmaya devam edecektir.
 
bad trip grubu olarak zaten bu barda yaşananlarla ilgili açıklama metnini

badtrip.anatolianrock.com da yayınladık..

Bundan sonra bu tip organizasyonlarda kesinlikle çıkmayacağız zaten.bad trip grunge grubudur ve grunge kitlesini coşturmaya devam edecektir.
 
silahında yı tek gitar olarak aylar once bana biri dinletmişti..hatta kendisiyle msnden konuşuyoduk..sonra kayboldu sanırım :) ne zaman konuşmuyoruz.cobain anısına silahındayı görünce hatırladım.o beni hatırlamıstır belki neysem uzatmıyım..
kayıtlar biraz kötü ama sözlere falan dikkat ettim güzel....daha iyi kayıtlarla dinlemek nasip olr inş :)
başarılar arkadaşlar..
 
merhaba...teşekkürler muhtemelen Rıdvan'dır o görüştüğün. Kayıtlar kötü haklısın, zaten hücum kayıt şu anda yayınladıklarımız. Ağustos ayı içerisinde kayıtlara giriyoruz ve eskilerle birlikte yeni şarkıları da kaydedeceğiz. Eminim o zaman daha çok zevk alırsın...
 
bad trip olarak kollarını aç cesedime parçasını bu haftasonu yeniden kaydedeceğiz. Parçayı yeni haliyle pazar gününden itibaren badtrip.anatolianrock.com adresinden dinleyebilirsiniz..
 
kollarını aç cesedime şarkısının yeni kaydı ve versiyonunu web sitemize koyduk. Parçanın kaydı Fabrika stüdyosunda gerçekleştirilmiştir. Kayıdı gerçekleştiren, kayıt süresince özen ve katkılarını esirgemeyen ulaş, gökhan ve kubi'ye teşekkür ederiz.

Şarkıyı aşağıdaki adresten download edebilirsiniz:

http://www.badtrippers.com/sarkilar/download/Kollarini ac cesedime.zip

Not: Şarkıda kibrit olarak KAV kibritleri, sigara olarak da Winston kullanılmıştır :)
 
mrb

slm arkadaslar. silahındayı indirdim sitenizden az onje. parca gercekten hos kurte yapılması daha bi hoş. cinayet o olay ama her neyse.

vokal cok hosuma gitii. kafa sesleriyle clean vokal gecislerine biras daha calısıp san dersleriyle fln cok cok daha iyiye gidebilir. davul bi kaç yerde sekmiş biras. bide bastaki gitarlar kopuk gibi geldi birascık bana... diiceim odur.

basarılanızın devamı arkadaslar...
;)
 
Geri
Üst