Erdem Koca Guitars

Merhaba, Selim Işık Custom'da kullandığınız tasarım size mi ait yoksa başka bir gitardan mı alıntı? Gitarın gövdesi çok hoşuma gidiyor ara sıra Selim hocanın dvdlerini açıp boş boş gitarı seyrediyorum bu nasıl bir güzellik :(
Teşekkür ederim, evet o gitarı Selim için özel olarak çizmiştim. Çok sevdiğim bir arkadaşım, şimdi de Cort gitarlarını temsil ediyor, gurur duyuyoruz.
 
Sevgili @erkozero

Öncelikle güzel işlerinizi takip ve takdir ediyoruz, elinize sağlık (y)...Sonrasında, acaba eklediğiniz gitarların özelliklerini ve daha da önemlisi tonları ile ilgili fikir vermesi adına videolarını paylaşabilir misiniz, lütfen :whistle: çok daha faydalı ve merakımızı daha fazla giderebileceğini değerlendiriyorum...

Sevgiler ve saygılar...

Hatta jason beam gibi videolar eşliğinde, gitarların yapım aşamasıda olsa mükemmel olur. Bu şekilde youtubedan bile takipçi sayısı sayesinde gelir bile sağlanabilir.

Çok haklısınız. Aslında YouTube kanalımda birkaç video mevcut ama son zamanlarda yaptığım gitarların kayıtlarını daha yapamadım. Tüm bunlar tek kişilik ordu olmaktan kaynaklanıyor. Ağacı kereste halinde satın almaktan tasarımları yapmaya, müşteri yazışmalarından ahşap işçiliğine, cila atmaktan sosyal medyada içerik üretmeye kadar herşeyi tek başıma yaptığım için bazen bu gibi tanıtım işleri tam hakkıyla yürümüyor. Uzun bir zamandır web sitemi güncelliyorum ama o kadar zaman geçti ki güncellediklerim bile eskiyor :) Bu durumdan şikayetçi değilim, bu benim kendi tercihim ama sonuç bu yönde. Belki ileride daha iyi organize olabilirim.
 
Evet aslında bu işler çok zor konular değil ama doğru aletler ve şablonlar olmadan yapıldığında kötü gözükebiliyor. Siz iyisi mi bir ustaya götürün derim.
Son durum budur. Zannettiğim gibi pek öyle genişletme işlemine gerek kalmadı sanki
 

Dosyalar

  • 20160929_212015.jpg
    20160929_212015.jpg
    122.4 KB · Gösterim: 551
Hocam internetten videolarınızı falan izledim. Çalışmalarınız çok güzel elinize sağlık. Günün birinde okul ıvır zıvır bittiği ve kendi işimi kazandığım vakit size gitar yaptıracağım inşallah. Tasarımlarınız çok güzel.
 
Tek kelime ile harikalar...
İlk fotograftaki gitarı görünce, yavaş yavaş ekranı aşağıya kaydırdıkça nefes alış şeklim değişti ve istemsizce ''WooW'' dedim...
Multi Scale olan gitarlarda ayrı bir güzel olmuşlar...

Ellerinize sağlık @erkozero hocam...
 
Sevgili @erkozero

Yine harikalar yaratmışsınız(y)(y)(y), elinize sağlık...Benim küçük bir eleştirim olacak, bir postu sadece bir gitara ayırabilirseniz ve bu postta, gitarın daha detaylı resimlerini (ön, arka vb.), özelliklerini (kullanılan ağaç, köprü, manyetik vb.), örnek ses kaydı vb. paylaşsanız, inanın, klavyemize akıttığımız salyalarımız ciddi oranda artacaktır :love::love::LOL::LOL:...

Bir de, 2nci ve 3üncü fotoda fretleri yanlış çakmışsınız, ayrıca, 3üncü fotodaki gitara yanlışlıkla bir tel daha eklenmiş ve manyetikler yine yanlış şekilde duruyor...:banghead::banghead::banghead::banghead::D:D:D:D

Sevgiler ve saygılar...
 
Sanırım hayatımda gördüğüm EN siyah gitar. Ebony Top. Daha önce hiç görmemiştim. Siyah sevmeyen ben ebony gitarlara aşık olmaya başladım. Bir de direkt olarak ebony top olunca... Ellerinize sağlık Erdem hocam.

Lütfen ilk perdeye zero fret çakmayın, nasılsa işe yaramaz.... :D :D :D :D
 
Gitarların hepsi birbirinden güzeller fakat bu üsteki son fotoğraftaki şu ana kadar gördüğüm en güzel desene sahip olanı. Gerçekten tebrik ediyorum. Gitarlarınız suhr ayarında maşallah.

Son olarak headstock tasarımı çok güzel fakat bence lp, prs vb gitarlar için daha uygun sanki. Bence böyle süperstratlar için kesinlikle jackson ve esp stili headstock tasarımı yapmalısınız. Nacizhane tavsiye :)
 
Geri
Üst