Dean Ama Lezzetli Bir Dean , Lütfen Yardım.

Merhabalar ,

Aşağıda paylaşmış olduğum Dean gitar ile ilgili tek bir yazı gördüm internette oda gitar zaten aynısı bile değildi biraz farklıydı. Gitarın orjinal floyd rose'u vardı iyi değildi değişildi. gövde tek parça ve düz değil gitarın kanatlarına doğra dışa doğru açılı. malesef onun fotoğrafını çekmeyi unuttum. Bu gitarın modelini vs bilen eden var mıdır ? Made in korea yazıyor neckte.Yardımcı olursanız çok memnun olurum.



http://i.hizliresim.com/vzJnGA.jpg
http://i.hizliresim.com/1PGMbB.jpg
http://i.hizliresim.com/LPO1M0.jpg
http://i.hizliresim.com/rLJZ4a.jpg
http://i.hizliresim.com/7myMJL.jpg
http://i.hizliresim.com/P3OPdd.jpg
http://i.hizliresim.com/gl9Zg0.jpg
http://i.hizliresim.com/9XD2zZ.jpg
 

Dosyalar

  • _DSC0219.JPG
    _DSC0219.JPG
    73.7 KB · Gösterim: 207
Dean DS-92 olması muhtemel. Anladığım kadarıyla bu modelin de sizin gitarda olduğu gibi çift taraflı akord burgusu veya pointed headstock seçenekleri varmış. DS-91, DS-90 gibi benzeri modeller de var ama sizin gitarın vintage sunburst olması ve klavyenin kesik şekilde inmesi birazcık ayırıyor.

http://bluebookofguitarvalues.com/E..._SERIES_DS_92?id=DEAN_ELECTRIC_D_SERIES_DS_92

Burada benzeri modeller de var. DS-92 için "6 on a side headstock" demiş ama bir yerde iki akort burgusu seçeneğinin olduğunu okumuştum muhtemelen sizin gitarınızın modeli de bu :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Kendi aralarında çok değişkenler versiyon mu denir bilemedim daha detaylı araştıracağım cevabın için çok teşekkür ederim. Ve bir sorum daha olacak. Manyetikleri süper sessiz manyetikler normalde ama gain veya volume abanınca ne kadar uzak olursan ol feedback yiyorsun. Provada neler olduğunu anlatmama gerek yok herhalde :) Bunun tek çözümü manyetik değişimi midir ?
 
Geri
Üst