Carvin Vintage Tube

Herkese mrb!
Bu aralar amfi almaya karar verdim , ilk olarak aklımda Fender Blues Junior vardı fakat Carvin Vintage Tube denen amfi yi görünce biraz kararsız kaldım.
Çünkü Blues Junior ın 15watt olması biraz gözümü korkutuyor.
Carvin Vintage Tube u deniyen , kullanan varmı diye sizlere sormak istedim , yardımcı olursanız sevinirim . Amfinin özellikleri ve karakteri hakkında bilgilerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var!
Ayrıca amfi yi Gt-6 ile kullanıcam , preamp leri prosesörden kapatmayı veya Carvin ile birlikte çalıştırmayı amfi ile birlikte denedikten sonra karar vermeyi düşünüyorum , neyse yani Gt-6 ile kullanıcağımı da söylemek istedim , belki performans açısından ters düşebilecek birşeyler vardır .
Şimdiden teşekkürler , ii çalışmalar herkese!
özcan

95_vintage33-large.jpg
 
önvelikle bu amfiyi türkiyede bulabilirmisin bulursan nerdennnn ? bide blues jr çok sevilen bi amfi ve 15 vat deyip geçme hayvan gibi ses veriyomuş... vede nerde çalacaksın daha çok evde ise 15 vatı sakın geçme 30 vatlık amfi ile evde verim alamazsın bence ev tabi müsaitse sorun yok...carvin denemedim ama sonuçta iyidir .. ama denemek te fayda var türkiyede var ve nekadr bi haber verirsen sevinieim
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
izmir de bi tane gördüm (trigon da) , almaya niyetlenmedim çünkü blues junior almayı düşünüyorum ama hala karar vermiş deilim:)
carvin vintage tube 112nomad modeli olması lazım burdaki , 50 watt. fiyatı da 1450 $ !!!
biraz fazla galiba , aynı yerde fender blues junior 1000$ , aradaki 450 $ lık fark normal mi acaba?
 
bunlar tünelde bi dükkan tarafından fahiş fiyatlara getiriliyo ülkemize..

bence Türkiyeden alcaksan hiiiç girme bu işe

carvin amerikada ucuza kaliteli ekipman satmasıyla bilinir ama Türkiyede sanki fender alıyosun bu ne fiyat anlamadım hiç

bende vintage 16 modeli var bir buçuk senedir,amerikadan 350 dolara almıştım türkiyede 890 dolar fiyat verdiler,güldüm ve geçtim :)
 
Hangisi farklı ki? :(

İngilterede kdv dahil 300-350 pound çektikleri marshall burada 500 pound gibi bir şeydi.

Almanya'da 390€ a hemen :) verdikleri meksika stratın aynısı burada 700€ gibi bir şeydi, yanlış anımsamıyorsam.

Bir de çıkarken vergiyi geri alınca :) dönüş yolunda...

Ben, nakliyat v.s. deyip de fiyat farklarını olağan sayanlara katılmıyorum bu konuda.

Bu ürünler bizim getirtebileceğimiz gibi 3-5 adetle gelmiyor.
Hem yol masrafı hem de toptan alış nedeniyle, maliyetler bizim ölçütlerimize göre çok çok düşük olacaktır.

Kesinlikle, "fahiş fiyat" doğru analiz.
Günü gelip de birileri karşılarına çıkınca nasıl indirimler gördüğümüzü anımsar bu işlerle haşır neşir olan herkes.

Aslında düşününce ;) fiyat farkları kimi zaman uçak yol vize v.s. masraflarıyla gidip oradan almayı karşılamıyor mu :) Gezmesi de cabası
:):):)

Ben duymuştum zamanında, birisi sipariş üzerine dışarıdan gitar getirmeyi meslek edinmişti.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
eyv. , düşüncelerinize aynen katılıyorum! Bende amerikadan Gt-6 getirtmiştim arkadaşıma ve gerçekten cok ucuza gelmişti. Fakat şuan amfi için böyle bir şansım yok ve izmir de alternatif çok az , istanbul a gitmem lazım ama vakit yok! neyse iki amfiyi de birbiriyle iyice kıyaslayıp , yorumlarımı ileticem !
Tsk...
 
fiyata oha diyorum.tabi zordur bu amfiyi amerikadan getirtmek kafadan 1000$ llık masraf yapmıslardır.özel aracla getirtiyor sanki adamlar.küfür servbest olmadığı için içimden bastım küfürü.
 
Bende Blues jr var,bu amfiyi de denedim; ikisi de el-84 tipi,soundları da benziyor. Carvin'in clean i,jr a göre birazcık daha compress li gibi benim hoşuma gitti.Ama overdrive kanalı pek iç açıcı değil gibi idi. Ama bunlar çok pahalı ben 2. el 400$ a almıştım...ebayden bi peavey classic30 alsan ortalama 600-700$ a kapatırsın işi...
 
cavo demiş ki:
lambalı olduğu için gümrük radyo kategorisinde görüyormus bunu.trt bandrolü filan istiyorlarmıs :D çok garip ama böyle duydum :)

ya her seferinde öyle olmuyor. gümrük memurlarımızın o anki psikolojisi önemli. ben peavey 30 classic aldım. 1.25 Ytl işlem parası verdim sadece. ama tabi bazı formaliteler var dikkat etmek lazım. gerisi tamamen şansa kalmış.
 
carvin

http://www.carvin.com/products/single.php?ItemNumber=NOMAD&CID=GA
bu usa satış fiyatı ve türkiyede 1155$ satıyolar.Neden bukadar bir fiyat farkı var anlamıyorum.
Ama tech21 TM60 usada 579$ türkiyede senkop müzikte 685$(sadece bir kıyaslama).Demek ki onlarda bu fiyata satabilirler diyorum kar marjlarını bu kadar yüksek tutmamalılar.Yani adamlar gümrük vergisi filandan bahsediyor bu yüzden fiyat farkı oluyor diyorlar diğerleride gümrük vergisi veriyor.Onlarda distirübutor senkop ta distüributor.Biraz uyanmamız lazım bu fiyatlarda alınmaz......
 
arkadaslar konuyla alakalı buldum burayı azcık konuyu karıstırıyorsam cevap vermeyebilirsiniz blues junior mexico yla usa i arasındaki farkları inanılmaz merak ediyorum ve farklı fikirlere ihtiyacım var yardımcı olursanız cok sevinirim
 
Geri
Üst