Karnaval

Selamlar,

Yolunuz açık olsun, yarışmada da başarılar :):)

Sitede linkler çalışmadığı için dinleyemedim şarkıları, ama Serkan'ın vokalini biliyorum, diğer dostlarda müzisyen kimlikleri ile tanıyorum, bu nedenlede iyi bir oluşum olduğunu ve iyi işler çıkaracağınızı düşünüyorum.

Umarım yakın zamanda canlı bir aktivitede sizleri dinleme şansım olur...

Serkan'ı sahnede izlemeyeli çok oldu :)

Sevgiler...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Selamlar Menekşe

Çok yakında canlı canlı izlenebilecek Karnaval . Şu anda stüdyomuzla uğraşmaktayız . Bu yüzden biraz yoğunuz besteleri bitirmekle ve coverlarla uğraşıyoruz . Ama çok yakında işler var önümüzde . Bu arada linkler sağlamdır üzerlerine tıklayarak şarkıları indirmeniz mümkün . Sevgiler , saygılar .
 
Linkler..

LiMoN demiş ki:
Sitede linkler çalışmadığı için dinleyemedim şarkıları, ama Serkan'ın vokalini biliyorum, diğer dostlarda müzisyen kimlikleri ile tanıyorum, bu nedenlede iyi bir oluşum olduğunu ve iyi işler çıkaracağınızı düşünüyorum.

İnternet sayfamızda kimi Internet Explorer kullanıcıları sorunlar yaşıyor, muhtemelen işletim sisteminizden ya da programın kendisindeki bazı ayarlardan kaynaklanan bir durum. Firefox'la site sorunsuz gezilebilmekte çünkü..

Şarkıları http://www.karnavalonline.net/userfiles/Karnavalsev.mp3 ve http://www.karnavalonline.net/userfiles/Karnavalayip.mp3
adreslerinden edinmek mümkün. Ek olarak http://www.purevolume.com/karnaval adresinden de erişilebilir.
 
Selamlar :)

Kayıtlarınızı dinledim. Bence hoş olmuş.

Serkan kardeş Yolcu'da dinlediğimden bu yana çok yol katetmiş belli ki.

Şarkılarda oldukça kaliteli müzisyenlikler göze çarpsa da benim kafamda canlanan Kenan Doğulu'nun yapmaya çalıştığı standard üstü pop çalışmaları oldu açıkçası.

Yani gruptan ziyade vokal merkezli bir çalışma olmuş bence.
Bunu dışardan bakan bir insanın, art niyetsiz değerlendirmesi olarak algılayın lütfen. Kimsenin işine karışmak değil amacım.

Umarım güzel başarılara imza atarsınız.
Kolay gelsin.

MG
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Herkese yorumlarından iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ederim .

Murat dediğin doğru biraz vokal merkezli oldu şarkılar . Bunun nedenide bestelerin gruptan önce benim tarafımdan yapılması ister istemez vokal ön plana cıktı . Sonra düzenlemeleri hepbereber yaptık .Neden bu olabilir . Yinede herkes birşeyler kattı şarkılara ve benim elimdeki bestelerden çok daha farklı çok daha güzel işler çıktı . Sevgiler, saygılar .
 
Şarkılar çok güzeellll...Serkan ve Karnaval döktürmüş...Sanırım grupta Can ve Barboros da var onlara da selamlar...Çağlar ile de alışveriş vasıtasıyla tanışmıştık ona da selamlar...Klavyeci arakdaşla da tanışırız bir gün umarım :)=
 
Hepinize çok teşekkür ederim . Zaten sizin gibi doslar varken sırtımız yere gelmez umarım heşey Karnaval için ve sizler için çok güzel olur :)
 
Sevgili dostlar ;
Karnaval forumu aktif hale gelmiştir . www.karnavalonline.net adresinden foruma üye olup grup elemanlarıyla ve grupla ilgili daha detaylı bilgiye ulaşabilir , yorumlarınızı , önerilerinizi yazabilirsiniz .

Sevgiler & Saygılar
 
sitede güzel olmus...

dinlemesini önerdiğim her insan tesekkürle karsılık veriyor ..sanırım güzel bi iş basardınız :) daha da iyi olucak ..kolay gelsin ..hepinize

*serkancığım ağzına sağlık ;)
 
Geri
Üst