Karnaval

Yarın (Cuma) akşam saat : 00.00'da Ankara Garage'dayız , C.tesi günü ise saat : 22.00'da İstanbul Crimson'dayız . Bilgilerinize .
 
Beyler dün garage da performansınız iyiydi... Yalnız size bişey söylicem abi siz garage da değil overall da fln çalmalısınız bence müziğiniz tam oralık .. Grup estetiği süper başarılarınızın devamını diliyorum .. Tabi vokalin oktav aralığını unutmayalım tebrikler :)
 
demolarınızı indirdim.. uzun zamandan beri aradığım bir şey sizin yaptığınız. teşekkürler bana bu tür müziği dinletme fırsatı verdiğiniz için. bundan sonra takip edeceğim devamlı. başarılar.

funk rulez :)
 
Yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar . Yaptığımız müzik , zor ve dinletmesi güç gerçekten . Yinede Garage'da insanlardan tepki gelmesi , dinlemesi , insanların eğlenmesi mutlu etti bizi . Tabiki sert çakın bu ne ya diyen insanlarda vardı ama bir sure sonra insanlar yaptığımız müziği anlayacaktır diye düşünüyorum . Burası Overall'da olsa Garage'da olsa bence farketmeyecek bir süre sonra . Herkese tekrar teşekkürler .
 
geçen hafta ben de dinLedim sizi ama hakkaten sevmedim ya. zevk-renk oLayı gaLİba. justin faLan pek açmadı beni. gerçi garage'ın da dinLeyicisi bi tuhaf oLdu son 2 aydır faLan oturmuş bi kitLe yok yani demek istediğim ben sıkıLdım ama justin çaLarken eğLenenLer de çoktu.
neyse,başrıLar...
 
Vokale ve şarkının geneline RnB kattığımız bestelerimizde var ancak çıkartacağımız albüm ilk albümümüz olduğundan kendi müziğimizi pek yansıtabileceğimizi sanmıyorum açıkcası malum produksiyon , sponsor olayları .

Ayrıca , corpse-bride garage'da cidden çalınması zor bir müzik yapıyoruz dediğin gibi zevk-renk olayından senin gibi düşünen çok insan olacaktır bunuda biliyoruz ama artık alternatif muzikten başka kendi sevdiğimiz , hoşumuza giden müziği yapmaya uğraşıyoruz . Yani zaten ankarada alternatif müzik oldukça fazla şekilde yapılmakta bizde bir renk katalım dedik :)
 
bu grubu seviyorumm.uzun süredir kimse bizi o kadar eğlendirmedi.serkancımın sesine dicek söz bulamıyorum zaten.okulumuzun en iyi seslerinden biri.ırmaktan sevgiler serkancım.başarılarınızın devamını diliyorum.şu albümde bir an önce çıksın artık.iyi bi grup dinlemek istiyorum ;)
 
Cuma günü rutin Garage programı saat :00.30'da başlamaktadır arkadaşlar , Pazar gecesi de İstanbul Line'dayız tam çıkış saatimizi bilmiyorum ancak oda 00.00 civarı olsa gerek . 16'sından sonra farklı programlar ve konserlerde başlayacaktır arkadaşlar bilgilerinize ...
 
Bu akşam saat 00.30'da Karnaval Garage'da . Birde bugün itibariyle NSS'de oylamalar başladı Karnaval'ın Sadece Sev şarkısı 689 numarada bulunmaktadır bilgilerinize .
 
Geri
Üst