Zoom G2

Zoom 505 II kullanıyorum çok kötü berbat.

Zoom G2-1U modeli çıkmış yeni usb bağlantısı da varmış.

g21u.jpg


http://www.zoom.co.jp/english/products/g21u/

USB bağlantısıyla Bilgisayar'a bağlanabiliyor. Laylaylom 372,95 ytl satıyor.

http://www.laylaylomshop.com/default.asp?say=9&urun=28

Bilgisayarda kendi yazılımı sayesinde kayıt yapılabilir.

Sizce nasıl?
 
6 ay kullandım gayet memnundum ama satmak zorunda kaldım evet pc'ye bağlanabiliyor, kayıt yapmak çok rahat bu aletle, ama bunun için başlık açmak yerine varolan procesör ile ilgili başlıkları kullansan daha iyi olur, ikinci elleri 250 ytl civarında değişiyor, bana sorarsan ikinci el al sınıfında en iyisi diyebilirim.
 
tek bir modeli irdelediği için bence kilitlenmez. zoom un g serileri için güzel şeyler duyuyorum. bende g9,2 almayı planlıyorum. cubase l.e. veriyor ayrıca.
 
ben de bunu baya kullandım bızıklamak için iyi alet aslında ama analog tadını tam veremiyor malesef ama fiyatına göre eden bir alet
tabi 3 4 pedal kullanıyorsan,
şuanda 2 tane pedal kullanıyorum drive ve chorus halimden memnunum.
 
Zoom G2-1U Distortion tone nasıl acaba bilen var mı?

Web sitesinde demo falan da yok ki dinleyelim. İnsan demo koyar ya.

Cubase yazılımı CD olarak Zoom G2-1U ile birlikte mi geliyor?
 
Ben bikac gun kurcalama firsati buldum. Ozellikle kulagi yirtan distortion tonlara yoneldim:) Ilk gun bu ne ya dedim sesler cok yapmacik geldi.
Sonra internetten kullanim klavuzu indirip kendi kendime ton yazmaya baslayinca ortaya cikan sound baya hosuma gitti, gaini kokleyince eq nun da yardimiyla yeterince sert sound alabiliyosun bence.
Daha once behringer v-amp kullanmistim bitek processor olarak, onunla karsilastirinca v-amp oyuncak gibi geldi bana.
Herkes zoom cok digital ses uretiyo uzak dur dedigi icin icimde bi onyargi olusmustu, artik kalmadi bence fiyata gore guzel.
Peavey amfi simulasyonuyla calinca az biraz in flames tadi verdi bana, o da yetti tabi. Tabiii bunu surekli 15watt marshall amfiyle yetinmis biri soyluyo, ona gore feyz alin.
Tek diyecegim, aleti denerken hazir presetlerle yetinmeyin
kurcalayin kurcalatin :) guzel seyler yakalamak icin urastirmiyo
 
Fiyatına göre gayet iyi bir alet bence. Çok az kurcalama fırsatım olmuştu güzel tonlar alınabiliyor ancak hemen ardından aynı setupa SansAmp Tri-AC bağladığımda bariz bir fark vardı ;)
 
analog drive ve dist pedallarım mevcut; chorus,delay,wah,volume,kabin modellemesi gibi diğer özelliklerini kullanmak istiyorum bu şekilde düşününce g2 nin performansı nasıldır?
 
neologic, bahsettiğin şekilde denemedim ama zoom'un olayı drive/preamp modellemelerinin sağlamlığıdır. Modülasyon ve efektler için vasatın üstü denilebilir ancak. Drive'ı analogdan alırı dersen zoom'un can noktasını ıskalamış olursun; uğraşmana değmez. Kaldı ki analog pedaldan gelen sinyalde cihaz nasıl bir reakasiyon verir, kabin simülasyonu ne derece işe yarar orası mechul. Ama kendi başına çok güzel, verimli bir cihazdır.
 
Arkadaşlar Merhaba. Ben ZoomG2 yi bağlama için kullanıcamda Bağmanın Ana tonunu ayarlamayı bilmiyorum. Birde Ton yazmayı bilmiyorum. Türkçe kullanma kılavuzuda yok sanırsam. Bana yardım ederseniz çok sevinirim.
 
Arkadaşlar 4-5 aydır zoom g2 kullanıyorum. hep kendi içindeki tonlarıyla caldım gayette memnunum. ancak mesela bi zakk wylde farewell ballad sarkısının tonunu bulamıyorum pedalda bilen veya ilgilenen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. ton ayarlayamıyorum. 8)
 
zakk wylde tonu için neler gerekli peki biliyomusun?
biraz uğraşırsan yaklaşabilirsin ama tam yakalıyamazsın mesela gitarındaki manyetikler ne? zakk in gitarında bildiğim kadarıyla mesela ekstradan 1 ton düğmesi daha oluyor buda o zakk tonunu veriyor...

orjinal tonlarını değiştir eq ile çok oyna ozman biraz daha yaklaşırsın...
 
Geri
Üst