Cubase Öğrenmeme Yardımcı Olabilirmisiniz.

Merhaba,

Evde home stüdyo kurdum. Kendi bestelerimi yapmak istiyorum. Kayıt programlarından Cubase öğrenmek istiyorum. Kayıt almayı, basit şeyler yapmayı öğrendim.
Şimdi VSTler kullanmak ve daha derin konuları öğrenmek istiyorum. Hangi VST kullanılmalı, bunların ton ve kullanım ayarları nasıl yapılmalı vb konularda yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır. Çok ve ya az bilmesi önemli değil. Bildiği kadar anlatabilen arkadaşlardan da yardım bekliyorum. Sonuçta o arkadaşın bildiğini ben bilmiyorum ve bana yardımcı olacaktır.

İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Cumartesi veya hafta içi akşam saatlerinde buluşup, çay kahve içip bu konularda sohbet etmek ve laptop üzerinden birkaç özellik gösterebilecek gönüllü arkadaşlar var mıdır?

Teşekkürler
 
Eğer sıfırdan DAW programı öğrenme işine giriyorsanız tavsiyem Reaper öğrenmenizdir, alternatif olarak Studio One öneririm, bu yazılımı Cubase`i yapan ekip yaptı, en son çalışmaları budur ve daha gelişmiştir, mevcut Cubase yazılımını artık başka bir ekip hazırlıyor, Cubase`i Cubase yapan kişiler şirketten uzun zaman önce ayrıldı.
 
Ben de anlatmamı istediğin özel bir kısmı varsa yardımcı olabilirim. Yüz yüze de anlatmak isterdim ama maalesef İstanbul'da değilim. Ama sana tavsiyem en azından çok temel şeyleri internetten eğitim videları ile halledebilirsin. Sonrasında zaten kafana takılan çok şey olacak. O konularda da biz sana seve seve yardımcı oluruz.
 
Geri
Üst