Doxan (adana)

İlk önce neden Doxan ;

Doxan ( 90 ); çünkü içinde bulunduğumuz dönem bizi hiç tatmin etmiyor. Popstarlarla, mankenlerle, magazinle iğrenç ve boş işlerle doldurulmuş sahte bir dönemdeyiz ve bu bizim hiç hoşumuza gitmiyor. 2000'li yılların bize bir getirisi olduğunu düşünmüyoruz. Şimdiki düzene, gençliğe, televizyona, müzik anlayışına çok ters düşmekteyiz; eski müzik anlayışına özlem duymaktayız. Eskiye olan özlemimizden, kulağa daha hoş geldiğini düşünmemizden ve bizim de yaşadığımız bir dönem olmasından dolayı 80, 70, 60....yerine 90 ı seçtik.

Doxan Kimdir?

Grubun temelleri Adana'da 2001 yılında atılmıştır. Yıllar içinde birçok isim değiştirmiş ve 2004 yılında grubun "Doxan" ismini benimsemesinden sonra ciddi işler yapmaya başlamışlardır. Doxan ilk olarak bar performanslarına Pick-up adlı barda başlamıştır. Grup kurulduğundan beri birçok organizasyonda boy göstermiştir.

Cihan Yüce - Gitar
Deniz Ataözü - Vokal
Fırat Ege Karaat - Bateri
Mert Ataözü - Bas

www.90doxan.com
www.myspace.com/doxan
 
adana da ne gruplar varmış dedirten , şimdi de kayıtlarını dinlediğim ve oldukça beğendiğim bir grup doxan , özellikle ölüm şarkısını beğendim ben , hepinizin yolu açık olsun , cihana selamlar.
 
şarkıların hepsi çok güzel, özellikle introya bittim. demoların genelinde 2 şey dikkatimi çekti:

1. Vokal sesini bazen kurban-dan deniz'e benzetiyo. aman abi ne olur yapma. sesin normal olarak daha iyi.

2. baterist arkadaş da cok ride kullanmış gibi.

ama hücüm kayıt olmasına rağmen, piyasada gezen albümlerin çoğundan iyi kalitede. yolunuz açık olsun
 
adana da ciddi anlamda kaliteli muzik yapan bir grupsunuz*
kayıtlar gayet sağlam ve şarkılar dinlenebilir nitelikte.

başarılar diliyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için, daha fazla eleştiri bize daha fazla kendimizi tartma olanağı sağlar, birde adanada uzakta kaldık istanbul izmir ankara piyasasından, ellerinize sağlık teşekkürler tekrar tekrar..
 
kayıtlar hucum olmasına ragmen guzel, cok begendim şarkılarıda Cihan da 10 numara adamdır zaten ,severim keratayı :D

vokalde detonelik var, olur oyle şeyler:D başarılar dilerim arkadaslar ,İstanbulda gormek istiyoruz sizi en kısa zamanda..

BU ŞEHİR RAKIYLA YAŞAR :D
 
öncelikle cihan için ayrı bişeyler yazmak istiyorum...:)
cihan zaten 10 numara adamdır :) fenderler hakknda az başının şişirmedim sağolsun dinledi beni...
Neyse ben zaten daha önceden bu grubum bitmemiş bir şarkısını dinlemiştim ozamandan ne kadar kaliteli olduklarının farkına varmıştım....
Bu kayıtları ve özellikle ölü şarkısı baya bi güzel....
Ben piyasadaki prof amatör çoğu gruptan daha iyisiniz....
istanbulda görüşmek üzere:)
 
valla senelerdir tanıdığım adamlar ve yaptıkları kayıtlarla tamamiyle farklı bir müzik anlayışı içinde olmuştur adanın temeli güçlü sağlam gruplarından bi tanesidir derim ben..
 
arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun...Doxan'ın yanında Adana yazdığını görünce bir Adana'lı olaraktan hemen forumunuza bakmak istedim ve çok tebrik ettim hepinizi..gerçekten çok beğendim özellikle herkesin de dediği gibi intro ve filiz çok güzel olmuş...ellerinize sağlık :) .. umarım herşey istediğiniz gibi olur... bu aralar tatil nedeniyle ailemin yanında Adana'dayım ve bi aksilik olmazsa bu cuma yada cumartesi mutlaka pick-up a gelip sizi dinliycem ... müzik hayatınız da çok çok başarılar dilerim :) ... sevgiler & saygılar ...





N.B.K. :twisted:
 
Geri
Üst