Taurus Stomp Head 1.bl (stompbox Amfi)

Arkadaşlar önceki gün tünel zuhale Epi Korina Flying V mi denemeye gittiğimde bana bu meretle denettiler.
Kendi gitarımla başka gitarlarla ve alacağım V ile denedim. Amfiye harbiden hayran kaldım (bu arada epi korina benim gitar dahil alayına koydu :D )
Transistörlü bir amfi minik bir prosesör büyüklüğünde. Ama bendeki blackstar ht5e varya cleanden drive'a koyar öyle bişey çaldıkça şaşırdım şaşırdım çaldım gitgide hayran kaldım merete. Classic karakterli olanı bu ama hi gaine de çıkıyor ve de çok güzel driveları crunchları da var pek versatil. Cleanler cyrstal clear enfes. Fiyatı da 1000 tl. 50 watt gücünde 4-8-16 ohm tüm kabinlerde çalışıyor fx loopu sim. lu çıkışına kadar var. tech 21lar gibi mübarek transistörlü demeye bin şahit pek güzel.
http://www.taurus-amp.pl/guitar/stomp-head/classic/sh-1-bl.html
http://www.muzikenstrumani.com/Taurus-Stomp-Head-1-BL-Elektro-Gitar-Kafa-Amfisi_18052.html#0

Bunun daha büyük wattlıları var.
Bu classic karakterli benim denediğim, hi gain karakterlileri de var.
Tabi bu en ucuzu 1000 tl,, 2500'e doğru gidiyor fiyatlar :)

Linklerde duyduğunuz soundlar çok rahat alınıyor jacksondan les paule kadar denedim mereti herşeyle :)



Sizin düşüncelerinizi de almak isterim ey turkrock :)
Review'imi sonlandırıyorum :D
Saygılar :)
 
Taurus iyi cihazlar yapıyor, bu da oldukça pratik. Ben de iki lambalı hibrid olan versiyonu var ve clean tonları oldukça güzel gerçekten.
Ne var ki, nakit indirimiyle iki hafta önce aynı fiyata (1000 TL) bir Blackstar ID 60 watt kafa aldım. Aynı fiyat aralığında olduğu için denemenizi tavsiye ederim. Cihazdaki tonal opsiyonlar bundan çok daha fazla ve üzerinde efektler de var. Tek dezavantajı elbette ki taşıma açısından bu kadar pratik olmaması. Ama evde kabine bağlayıp çalacaksanız bir düşünün derim.
 
Geri
Üst