PC'de demo kayıt için en iyi kayıt programını arıyorum!

ses kartım philips PSC 604 sound card
şu ana kadar kullandığım kayıt programları Adobe Audition 1.5, ACID Pro 5.0 fakat yeterli verimi alamadım.metronom ve kayıt kalitesinde sorunlar var.önerebileceğiniz programlar varsa yazarsanız sevinirim
 
Arkadaşım, bu konuda profesyonel olmasa da deneyimli biri olarak sana parana kıyıp, ensturman ile ses kartı girişi arasına düzgün(en az 300-400$lık bir mikser)almanı tavsiye ediyorum.Eğer düzgün bir seçim yaparsan elde edeceğin kalite seni bile şaşırtır.Yani kısaca ses kartı da çok önemli bir etken ama ona vericeğin paraya mikser alırsan daha çok amaca hitap etmiş olursun.

Bu konuda sana ayrıntılı olarak yardımcı olabilirim, msnime gel [email protected]
 
Hangi programı kullandığından çok elinde olan programdan nasıl verim aldığın önemli.istediğin verimi alabilmek içinde programı iyi bilmen gerekir.sequencer programları mantık olarak birbirine yakındır.

Benim sana tavsiyem öncelikle bilgisayarına her crackini bulduğun programı yüklememen.Bu senin beyninin ilk planda dahada karışmasını önler.program olarak cubase ı önerebilirim.yavaş yavaş,öğrene öğrene ilerlesin.mesela lisanslı bir cubase alırsan eğitiminide alabilirsin.ayrıntılı bilgiyi www.compel.com.tr den alabilirsin.

Bu forumdaki yazılarıda dikkatli ve yavaş yavaş okursan sana faydası olacağına eminim.

Program dışında,öncelikle bütçene uygun profosyonel bir audio kart alman
senin kayıt konusunda daha hızlı ilerlemen yardımcı olacaktır.

Ne yapmak istediğini daha ayrıntılı şekilde yazarsan diğer konularda da elimden geldiğince yardımcı olurum.

iyi çalışmalar.
 
Bu işe herşeyini vereceksen..
Cubase başlı başına teorik dayalı bir yazılımdır..
Ve her teorik yazılım belli bir süre ve büyük sabır ister..
Hakkını verir bundan şüphen olmasın ama yinede;

Hedefin büyük değilse Acid de devam etmeni tavsiye ederim

Bu arada Acid pro 6.0 da çıktı
Bir göz at bakalım ;)
Belki gerekli tatmini sağlamışlardır..
 
bence cubase ile başla ve devam et.. çünkü birçok stüdyo ;(profesyonel olanlar da dahil) cubase kullanıyorlar.. birgün kayda girdiğinde yabancılık çekmemiş olursun.
 
cubase arkadaşların da dediği gibi sabır istiyor biraz :) ama ben cool edit pro 2 kullanıyorum...çok çok ileri düzey bir program değil ama canımı sıkmadan,ekrana kafa attırmadan işimi görmemi sağlıyor :)
 
Geri
Üst