Sahibinden.com'da Ilanların Ücretli Hale Gelmesi

Selamlar,

Sahibinden.com'un ilanlarının artık ücretli olmasından sonra ilan sayılarında bir düşüş yaşanacağını düşünüyorum. Kotayı doldurduktan sonra ücretli oluyor fakat kotayı bilmiyorum. Bizim gibi sürekli ekipman deneyen kişilere de o kotanın dayanacağını pek sanmıyorum zaten.
Yakında çoğu insan alternatif sitelere geçecektir. Her ne kadar sanalpazar.com, garaj gibi teması pek hoş olmayan siteler olsa da tavsiye edebileceğiniz aktif kullanılan 2.el alım-satım siteleri varsa herkes burada paylaşabilir bilgilendirebiliriz birbirimizi.
 
Bende olmuyor hocam güncelleme dediğiniz olay da da tekrar ilan açmada da olmadı.Sadece ilanınız hep güncel kalsın isterseniz diye bir ücret istiyorlar belki siz ondan bahsediyorsunuzdur?
 
Yok, yazıştım nedir bu olay diye, yıllık kotayı doldurmuşum güya. Yıllık kota da 30 imiş ama sattığım bir iki parça da dahil 30 ilana ulaşmış değilim heniz.
 
Benim yeni üyeliğimde 20 de durdurdular.Playstation 3 oyunları satıyordum 20 ilan verdim 2015 e kadar kotanız doldu dedi :D Eski üyelikten devam ediyorum kesinlikle 100 ilan olmuştur henüz bir uyarı gelmedi.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Eski hesaplarıma dahi kota doldu diyor benim de. Yıllık olarak düşününce 50yi geçiyordum rahatlıkla resim güncellemesi fiyat güncellemesi modifiye güncellemesi derken. Hatta 100 bile olabilir. Şimdi daha yeni böyle bir kota uyarısı geldi. Ne kadar büyük bir hata yaptıklarının farkında değil sahibinden.com. Gerçi araba olsun emlak olsun oradan parayı yeterince kırıyor bizim gibi ücretsiz satıcı kaybetmek çok da dokunmasa gerek.
 
Geri
Üst