Iphone Için Garageband Record

Evet arkadaşlar nasıl kayıt yapılcağını bilmiyorum, uygulamanın kendi enstrümanlarıyla altyapıyı hazırlıyorum ama üstüne gitarları kaydedemiyorum yarım edebilirseniz çok iyi olur :)
 
Önce bir iRig edin hocam, 40-50 liraya bulabilirsin. Sonra gitarı iRigle iPhone'a bağlayıp kayıt alacaksın. Başka amfi uygulamalarını GarageBand'e kayıt etmek istersen de "Audiobus" adlı uygulamayı indirip bu uygulamayı destekleyen programlar arasında kayıt yapabilirsin. Mesela GarageBand'de bir altyapı hazırladın, gitar kaydedeceksin üstüne ama GarageBand'in gitar tonlarını beğenmedin, o zaman Amplitube'den veya Jamup'la veya istediğin herhangi bir uygulamayla alacağın sesi GarageBand'e kayıt yapabilirsin bu uygulama sayesinde. Sadece gitar değil midi klavye bağlayıp synthesizer uygulamaları ile aldığın sesleri de kaydedebilirsin.
 
AudioBusa para vermeye gerek yok garageband içinden jamup, amplitube vb açabiliyorsun ayarlarından girip. Audiobus biraz daha kompleks sinyal yönlendirmeleri yapacak adamlar için ideal. iRig'in ucuzlarında dip gürültü vs problemi oluyormuş dediler o yüzden hiç bakmadım bile, iRig Pro aldım ios cihazın yeni model birşeyse çok düşük latency ile çalabilmek mümkün, jamup pro satın aldım ben tonlar da hiç fena değil. Deneme şansın varsa olan birinden düz irig dene belki istediğini vermeyebilir. Mesela bu videodaki tonlar direkt garageband tonları, irig pro ile ipade girip oradan kaydettim rastgele.
 
Geri
Üst