Gitar Ritim Akor Kitap

Sadece kağıt üstünde değilde klavye üzerinde pratiktede anlatan bir kitap arıyorum. Tarz yok genel bir kitap bir gitaristin akor adına bilmesi gerekenleri öğretip uygulatacak bişey. Ritim ayrı bir kitap olarakta önerilebilir akor kitabının yanında. Neşer Ruacan'ın Modern Gitar Akor Yapısı ve DVD'li mesela. Türkçe olursa iyi olur ingilizcem zayıf. Okuyup memnun kaldıklarınızı yazarsanız sevinirim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Grupta ritim çalıyorum. Gelecek sezona kadar grup yeni repertuarına falan bakıcam o süreyide akorları geliştirmek için değerlendircem. Zaten daha sonra skype üzerinden derste almayı düşünüyorum genel bir ders. O zamana kadar sadece akorları anlatan bir kitap arıyorum. O kitapla takılcam bir kaç ay. Sonra zaten genel ders alacam skype üzerinden o olmazsa Selim Işık'ın kitabınada bakarım. Şuan akorları ayrıntılı anlatan klavye üzerinde uygulatan bir kitap lazım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Method şeklinde anlatan birşey arıyorum hocam. İşin içine anlatım girince programlar olmuyor çünkü türkçe değiller. O yüzden türkçe kitap arayışındayım. Pop Rock Blues Jazz demeden genel olarak akorları mantığıyla uygulamalı anlatan bir kitap. Yine 2. kitap olarakta ritimler olabilir yine genel pop rock jazz funky vs gösteren bir gitar ritim kitabıda güzel olurdu.
 
Geri
Üst