Jeff Loomis & Muhammed Suiçmez ekipmanları

Arkadaşlar bu merak harbiden öldürüyo insanı. :D Tamam kabul ediyorum başlık saçma ama neyse benim merak ettiğim konu Jeff Loomis ve Muhammed Suiçmez'in gitar ve ekipmanlarının ne oldukları ? Nette aramama rağmen bulamadım size danışıyım dedim.Cevaplarınızı bekliyorum. :LOL:
 
Jeff Loomis Schecter gitarlarını ve EMG manyetiklerini kullanıyor.Ampli olarak önceden Peavey'di fakat şimdi Krank'a geçtiler.Efektler de Line 6 Pod'dan sanırım.

Muhammed'in genelde görülen gitarı Vigier Marilyn diye bir model.Şu sıra B.C. Rich Custom Shop Stealth'ı var.Arada LTD ile de görünmüşlüğü vardır.Ampli olarak ise ENGL.
 
Necrophagist(Almanya) adında bir teknik/brutal death metal grubunun gitarist/vokalisti, kurucusu, herşeyi, gururumuz.İlk albümde davul hariç herşeyi kendi kaydedip söyledi hatta.Üstün yetenekli bir adamdır bana kalırsa ve en çok beğendiğim Türk gitaristtir.

www.necrophagist.de
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Hellhound dostum yardımların için cok sağol cok yardımcı oldun beynim sulanmıştı araştırmaktan :D bncede Muhammed Türkiye'nin gururu süper bi gitarist yardımların için tekrar sağol
 
Jeff Loomis eskiden ESP gitarlar kullanırdı. Şimdi 7 telli Schecter Hellraiser kullanıyor. Zaten Hellhound yukarda belirtmiş.

godless_02.jpg


jeffguitars8ny.jpg
 
Geri
Üst