Teknoloji Nereye Gidiyor...

bak aynen boyle
10529725_10152290816853918_682402530_n.jpg
 
Çok güzel anlatmıssın.Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Ama uzun sure bu işi yapınca artık sahnede jaxı takana kadar off pufff ıle gecıyor zaman.Hakikaten bu tasıma olayı sıkıntılı ıs.Ekip arkadaşların bıde karanlık karakterlerse o zaman dahada sıkıcı oluyor:)
Kendımı ornek verım g system uzerıne kurulu setup var.G system agır bı procesor. bıde yanına 2 tane boss pedalı koy 4 tanede efekt pedalı. sımdı bunları 130 cm e 80cm ebatıdan bır casesı oldugunu dusun.Hadi bakalım :)))
Senin durumun farkli elbette.
Cok fazla ekipman tasimak surekli sahnede setup kurma zahmetli isler
Hele ki yaptigin sahne bar programi gercekten kaliteli degilse yada beklenti o yönde degilse, Pedal ve diger buyuk ekipmanlari tasimak yerine bir iRig HD, iPad ve bir monitör/kabin yeterli oluyor yada evde kayit veya benzeri deneysel calismalar hatta ögrenci egitimleri icinde cok rahat oluyor ama yinede analog setup bir baska bence...
 
Neden bu kadar şaşırdınız anlamadım. Bunun teknolojinin gittiği yerle alakası yok. Bu cihaz analog değil mi? Analog teknoloji zaten yıllar önce doyuma ulaştı ve bu konuda herhangi bir gelişme söz konusu olmadığı gibi gerek analog gerek dijital çok başarılı simulatörler yıllardır var. Fakat mesele sadece sound simulasyonu değil tuşe hissiyatı gibi koskaca bir gerçek var. Ayrıca antbalcinin dediği gibi tonlar kötü ama mesayı boostlarsin canavar olur, amt ye hiçbirşey yapamazsın. Şu lambalı amplinin farkının soundan çok, tuse hissiyati ve boostlanabilir olması olduğunu anlamak lazım.
 
Geri
Üst