Spider man 3

3 ü heyecanla bekliom zati büyük ihtimalle bu film de venom o kadar çıkmaz çünkü bazı haberlere göre film 7 tane olarak düşünülüo en önemli kötüyü şimdiden bitirmezler gib gelio aban ama bnakalım işte ne olacak
 
umarım dediğin olmaz ki sanmıyorum venom kadar önemli bi çok karakter var daha 7tane olması iyi haber mümkünse daha da fazla olsun. boku çıkmayan tek devam filmi bunlar sanırım.
 
Venom, Spider Man'in en çok zorlandığı ve en korktuğu düşmanı. Karşısına her iki çıkışında da bunu söylüyor zaten. Bu sebepten Venom-Spider Man mücadelesinin ele alındığı film epey heyecanlı ve güzel olur. Eğer gerçekten 7 film olacaksa, Venom'un 3. film için düşünülmesindeki amaç ilk iki film ile ilgilerini çekemedikleri fanları da bir nebze yaklaştırmak.

İleriki filmler için ne düşünüyor yapımcılar bilmiyorum ama bana son filmde ne görmek istediğimi sorsalar, Spider Man'in geçirdiği mutasyon evresinin ilerlemesi ve bir anda 8 bacaklı bir örümceğe dönmesi temelli bir konu isterdim.
Herhalde en muhteşemi bu olurdu.
 
Venom kolay kolay kurtulabileceginiz bi karakter diil :)
gider gider geri gelir.

Mutasyon olayının sinemada pek hoş bi figür olcaanı sanmıyorum.Klonlar da güzel olmaz :)

Ben şahsen sinister six veya Gwen Stacy nin ölümü gibi hikayelerin daha etkileyici olacagını düşünüyorum ilerki filmlerde.Hatta hazır symbiote lara el atmışken Carnage ı görmek te hiç fena olmazdı sinemada.

Ancaaak , eger çizgi romanı takip edenler varsa "Ezekiel" i ve beraberinde getirdigi Morlun u tanırsınız , onların içinde geçtigi bir filmde oldukça etkileyici olur. Görmek isterim.
 
Venom gibi muhteşem bir karakteri tek bir film ile sınırlandıracaklarını sanmam. Eğer ki bir ikinci film olacaksa da Carnage'i görmemiz kuvvetle muhtemel.

Morlun'un bilenleri görmek acayip hoşuma gitti. Kendisi, Morbius ile birlikte Spider Man serisinin en metalci karakteridir herhalde. :LOL: O da çok hoş olurdu.
 
blade ve vampirlerle ilgili hikayeleri "new line" harcadı , o yüzden "sony" nin spiderman inde görebilceemizi sanmıorm Morbius u.

Öte yandan Kingpin ve yeraltı dünyasıyla baglantılı muhteşem hikayeler de dönüyo çizgi romanlarda ama onları da Daredevil ve Elektra için sömürdüler.

Dr Conners , ii bi alternatif , ama başlı başına 4. filmi çekip çevirebilcek bi karakter diil Lizard.

Ya cidden Morlun u görmek isterdim bea. O herifteki karizma hiç kimsede yok. Hele çizgi romanı güncel olarak takip edenler varsa , Spider-Man i resmi olarak öldüren mezara gönderen adam Morlun sinemada iyi sukse yapardı.
 
ben çizgi romanını takip etmediğim için bilmiyorum. nasıl bi karakter morlun bahsedermisin biraz? ve spider-mani nasıl öldürüyo. son filmde olmasını isterim kötü sonları seviyorum daha akılda kalıcı oluyo : )
 
morlun galaktik bi güç , zaman aşımında bilmemkimin seçtigi "avcıları" öldürmekle görevli avcı. İlk dövüşlerine Spider-Man biraz yardımla kaçmıştı Morlun dan , ikinci savaşlarında sıfır destekle bi güzel dayak yedi , Morlun Peter ın sağ gözünü falan yedi dövüşün sonunda :)

Gerçi o dövüşten sonra Peter bi şekil karakter değişimine ugradı , hayal dünyasında büyük bi örümcekle muhabbete girdi , insan olmaya çalışan örümcek degil , örümcek olmaya çalışan insan olmaya söz verdi, daha sonra okuduk ki ,peter ın vücudu bi tür kozanın içinden çıktı yere düştü "yeniden dogdu"

Ama önemli olan bizim bildigimiz tanıdıgımz Örümcek Adamın , sürekli uzun ceketli , upuzun simsiyah yaglı saçları olan yaklaşık 2.20 boyunda bi herif tarafında resmen dövüle dövüle öldürülmüş olması :)
 
ya morlun ii olurdu tabe ama büyük ihtimalle lizard gelecek çünkü dr.conners kadroda var hatta 2 de de peter a dersleri hakkında yorum falan yapıodu ama venomdan sonra hiç bi karakter yakışık almaz ama yine de venom gidip dönebildiği için içim rahat
 
Morlun herhalde Spider Man'i en çok pataklayan karakterdir. :LOL: Spider Man'in hemen hemen her dövüşte ağzı yüzü dağılır, "Bunun rövanşı da var olum" şeklinde koşa koşa eve kaçar. Fakat Morlun'un kendisi gibi totemistik, antik kuntik tiplerin enerjisini emerek yaşadığını ve gücünü arttırdığını öğrenince puştça yöntemlere başvurur. Derhal kanına radyoaktif zamazingolar yükleyerek Morlun'un yandan yemesini sağlar. Morlun'un ezik yardımcısının (ben kendisini Kaptan Jack'in yanındaki Lapacı'ya benzetirim nedense) da yardımıyla bu hayvani düşmanını yener.

Bu arada Morlun eğer ki bir şekilde karşımıza çıkacaksa Ezekiel'siz olmaz. Oooff of, süper olur ya Morlun'un olduğu bir film.
Spiritfall; yapımcılar Morlun işine girmezlerse biz çekelim mi filmi? :LOL:
 
hatırlamzmıyız be hocam...ama benim favori kötü kahramanım garnege(umarım doğru yazmışımdır :S )psiko,delinin teki...
 
Geri
Üst