Spider man 3

Ben filmi sali günü izledim sinemada gercekten süper olmu$ , Parker biraz emo görüntüsü veriyor siyah spiderman olunca (saclarini gözünün önüne atma falan :D), ben bu a$amada fazla bi $ey anlatmayayim halen izlemeyen cok ki$i var ;)
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
SPAWN filim Almanyada Sali günü vizyona girdi, bende ilk gün girdim izledim. Bazen burada filimler normal tarihinden erken vizyona giriyor (nedenini bilmiyorum).
 
pj_harvey demiş ki:
Filme gittim ama yorum yapmiyim giden izlicek olan mutlaka olucaktir bana kalirsa filmdeki karakterlerden falan her bi seyi yazicam bi ara ama suan sunlu yetinelim serinin en iyi filmi efektler kurgu hersey mukemmel olmus

evet bende yorum yapmıyorum. bencede ilk üçlemenin en iyi filmiydi.

bilmeyenler için:

bu film ilk üçlemenin son halkası.

bundan sonra çekilecek filmler, amazing spıder-man/ultimate spıder-man ile yani çizgi roman ile paralel bi şekilde gidecek... ve şu ana kadarki spıder-man filminde oynayan oyuncuların hiç biri sonraki serilerde olmayacak...

saygılar.
 
6a00c10e0f63c5d3b400cdfju1.jpg


işte yeni peter parker! jake gyllenhaal oynıyacakmış. tobey'den iyi duracağı kesin.
 
şu kadarını söyleyim, venom'da biraz hayal kırıklığına uğradım, harry babasından o zımbırtı aleti daha iyi kullanıyor, ama aksiyon sahneleri süperdi!
 
Üçlemenin üçünü de beğenemedim .Her filmde gelişen tek şey kullandıkları teknoloji oldu.Ne Venom'un ne de diğer karekterlerin hakkını verememişler.Zaten yönetmenden baş rol oyuncularına seçimler yanlış yapılmış bence.Bazıları çizgiroman uyarlamalarının içinde en iyisi olarak gösterse de bence olamamış maalesef...
 
Bence en iyi film ikincisiydi. Sam Raimi'yi Evil Dead'lerle hatırlamayı tercih ediyorum gerçi ben şahsen :) Tobey Maguire'yı da American Pie gibi filmlerde görmek isterim ayriyetten. (Gerçi çok sevimliydi bu filmde, aldığı kilolar daha bi tontonlaştırmış kendisini, hakkını yemiyeyim :D )
 
Jake Gyllenhaal haberi cok eski bir haber. Cok eski bir seyi okumussun. 2. film cekimleri baslamadan önce Tobey Maguire attan duserek bir yerlerini sakatliyor ve rol icin yetisemeyecek diyorlar en basta dinlenmesi gerektiginden. O sirada Jake Gyllenhaal rolu kapiyor ama Tobey zamaninda iyilesip geri geldi cekimlere. Verdigin haber yaklasik 4 yillik falan yani :)
 
ben bilmiyordum, yeni duydum bu haberi, özür. ama gelecek serilarde bu oynayacakmış diye duydum. hem bu adam tobey'den daha iyi durur kanımca. yalnız kristin m.j'i yine oynamalı bayağı bi yakıştı.
 
Ya allahaşkına, o sıska, tüysiklet adamı 3 bölümdür Örümcek adam diye izliyorsunuz. Peter Parker, benim bildiğim, hiç de öyle ufak tefek bir çocuk değildir. Ayrıca sudan çıkmış balık edasıyla da gezmez, tam tersine aklı başında, karizmatik, hatta çok da esprili bi adamdır. Bunları nereden mi çıkarıyorum, çocukken izlediğim çizgi filmlerinden. Hayır şimdi hangisi Örümcek adam bunların ? Bana hangisi olsun istersin diye sorsanız, bu filmdeki zırtapoz olsun demezdim açıkçası. Tabi herkesin fikri kendine. Galiba bu filmleri izleyen yeni nesil, oldukça genç. O çizgi romanlar, animasyonlar zamanına yetişemedi.
 
Al benden de o kadar. Çizgi romanında da çizgi filminde de örümcek tarafından ısırılmadan önce aklı başındalığını derslerinde kullanan, "inek" denebilecek tipten ama yine de sıska ve çelimsiz olmayan bir yapıya sahip Peter Parker. Daha sonra kazandığı özgüvenini ve fiziksel özelliklerini kullanarak çakal Peter Parker oluyor.
Bu.. Bu.. Bu adam olmamış be..
 
Amerikan film endüstrisi tıkandı, yeni üretim durma noktasında... hala evirip çevirip eski efsaneleri gündeme getiriyolar... kısırlık diz boyu

ortaya koydukları filmlerin çoğu ilgi çekici değil
 
hele geçen 2.ci filmi verdiler peter parker'ın güçlerini kaybetme olayını iice abartmışlar.adam güçlerini kaybedince o dandirik haline geri dönüyor.zaten bide örümcek adamın esprili halinden de eser yok.nası örümcek adamdır bu yaaa?adamın bilim adamı kimliğinden eser yok. :cry: ama ikinci filmdeki dr.octopus'un hakkını yemeyelim gerçekten iyi oynamıştı adam. ;)

yalnız bu adam gerçektende oynayacaksa örümcek adamı toby'den daha iyi durduğu kesin.bu arada gerçek örümcek adamı izlemek isteyenler Jetix'te hala çizgi filmi dönüyor onu bi izlesinler.

bide son bişey bu eddie brook'u oynayan tip fragmanlardan gördüğüm kadarıyla peter gibi sıska bi tip galiba.benim bildiğim eddie gayet kaslı ve peter'den en az 5 yaş büyük biriydi.yanlışmıyım??
 
haklısın! bana göre eddy brock'u vin diesel oynuyacaktı. tamam adam odun, sarışında değil, ama kalıp olarak ''cuk'' otururdu.
 
Geri
Üst