Adaptör Sorusu Yardım

Arkadaşlarım büyüklerim,
Elimde 200 MA Boss ve ibanez replacement olarak geçen standart 9 voltluk (9.6) bir adaptör bulunmakta. (aham şaham bi olayı yok hani bildiğin ztandart adaptör)
Ben elimdeki mooer pedalboarda bir adaptör takacağım ve 5 mooer pedalıma güç verecek. Toplasan hepsini 50 MA anca ediyor. (drive pedallarıda ondan)
Ben şimdi standart 200 MA'lik adaptör ile toplam 50 MA güç isteyen pedallarıma güç versem
50/200 oranı ve ztandart bir adaptör olması dolayısıyla
1- Dip gürültü oluşturur mu? Oluşturmasa bile varolan dip gürültüyü artırır mı? Arttırmasa bile distorşınımın yaratacağı dip gürültüye fazlalık gatar mı? Gatmasa bile abuk subuk bi iş yapar mı başka bi zararı olur mu??? (Elimde bissürü adaptör yok ki onu tak onu tak karşılaştıramam o yüzden size soruyorum)
2- Eklemek istediğiniz başka bişey var mı bu konu hakkında? (Lütfen engin bilgilerinizi ben ve tüm forumla paylaşın fazlasıyla)

Sevgiler
Nebil (y)

Ekleme: Adaptörü de link olarak buldum ha bu ehx'in orjinalmiş. Arkadaşın biri soul food ile gönderdiydi. Yanına katmış sanmıştım harbimsi orjinal electro harmonixmiş.
http://www.ehx.com/products/96v-ac-dc-power-supply
http://www.thomann.de/gb/electro_ha...teil.htm?sid=066032eddc33a6f4e6163a5e3af0c6d3
 
Son düzenleme:
Bunun kalitesine ne kadar güvenebilirim ki hocam nasıl bileceğim?
Yani aslında bakınca isim büyük ama..

Vallahi zamanında bende pan müzikten adaptör almıştım.Yok tam regüleli,yok süper çalışıyor falan diyolardı.Sonradan dip gürültüsü yaptığını farkettim.Ehx tabii ki daha tanınmış bi marka pek öyle şeyler olacağını zannetmem.Ama en güzel sonuç deneyerek görmek kanımca :)
 
Geri
Üst