Comedians In Cars Getting Coffee

Jerry Seinfeld'în yaptığı işe bakın hele... Benim bugün içinde haberim oldu. 2012'de başlamışlar, fikir harika.

Her bölümde komedi dünyasından birisiyle klasik/eski bir arabaya atlayıp kahve içmeye gidiyor ve geyik yapıyorlar. Harika konuklar var. Benim için altın madeni kıvamında.

Larry David, Ricky Gervais, Mel Brooks, Michael Richards, Chris Rock, Louis CK ve Jon Stewart tekrar tekrar izlenir diye tahmin ediyorum. Bu arada Jason Alexander da George karakteri olarak katılmış sanırım :D

Karakter olayını doğru anladıysam çok iyi fikir keşke daha fazla yapsalar. Bir de sağlık durumu nedir bilmiyorum ama Jerry Stiller (Frank Costanza) ve Wayne Knight (Newman) olmalı mutlaka. Hatta Puddy'yi oynayan abi Seth McFarlane ile çalışıyor, onu da alabilirler. Hatta Seth'in kendisini de :D Kafayı kırdık duralım.

Şurada tüm bölümler var. Torrent/alt yazı olayına girerim diyenler için divxplanet bir kısmını çevirmiş, 3. sezon ve sonrası yarım gibi.

Kutlu olsun!
 
Acura (Amerikan Honda'sı) sponsorluğunda yaparlar seriyi ve her bölümde mutlaka bir yerinde senaryoya Acura girer (product placement olarak):) Çok keyifli diziler ama çıkıp şimdi bunu da boykot etmeye kalkarlar:/
 
Bayram tatilinde kahvemi alıp oturacağım başına, Michael Richards'lı bölümden başlayarak didik didik edeceğim. Çok güzel fikirmiş gerçekten.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Bir kaç bölüm izledim. John Stewart pek beklediğim gibi çıkmadı ama Michael Richards harbi keyifli, sokakta denk geldiği dahi berduşun teki satrançta tokatlamış bunu ve hırs yapmış, orayı anlatışı süper :D

Ricky Gervais de makara adam, onun bölüm de eğlenceli. Costanza skecinin sonunda ise sürpriz var :D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Ya iyi yerleri var ama daha güzelleri mevcut : )

2 saat önce filan Alex Baldwin bölümünü izledim mesela, hiç beklemediğim kadar iyiydi. Süper taklit yapıyor, baya da yakınlarmış esasen Jerry ile, bilmiyordum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Program keyifli olmasına keyifli ama izlemeye başlarken hiç aklıma gelmeyen bir şey; bu kahve çekimleri çok güzel değil mi ya? : )

Resmen insanın canını çektiriyor, o damıtım hali, fincana dolduruş, buharlar falanlar filanlar... Evde kahve yoksa izlemek zor hani :D
 
Geri
Üst