Astral Seyahat

fyz19 senin yazdığın kolpa bişey yaw..kitap reklamı resmen...yok şu kitabı okudum öğrendim yaptım falan...neyse ben yeni tecrübelerimi anlatıym...bundan önce bahsettiğim olay(karabasan vücut felci heneyse) bana olmaya devam ediyo..bundan önce kafamı yastığa çarparak uyandığım olmuştu..belden yukarım havada gbiydi(bel altından bahsetmiim sevmiom belaltı mhabbeti:p) neyse şaka biyana bu astral seyahati yine denedim ben.busefer yine bi gece bilincim yerine geldi fakat zor bi durumdadiildim öncekiler gibi.vücudumu terketmeye çalıştım.yavaş yavaş ve çok zor bi şekilde baştan itibaren yükseldiğimi hissettim.doğrulmaya çalışıyodum.biraz kalktım 45 derece kadar ama olmuyodu çok yavaş oluyodu arkama dönüp bakmaya çalıştım kendimi görebilecek kadar dönemedim ama yatağı gördüm biraz kalkmıştım.sonra yine yapamadm.birden bıraktım.bidahakine daha sıkı denerim anlatırım size
 
Kendi bilincinizi kullanarak yaptığınızda eğlenceli, bir okadarda yorucu bir seyahattir..İnsanlar kendi güçlerini kullanmayı öğrenmeliler efendim.
saçma sapan konuşmamalılar.
 
7 yaşımdan beri astral seyahat yapıyorum ve çok açıkça belirteyim Astral Seyahat var.

Astral Seyahat diye birşey yok diyen insanların bazılarında "Ben yapamıyorsam öyle birşey olamaz" mantığı var ki bu gerçekten akla uygun bir mantık değil.

Bilimsel olarak da (rüya kontrolü ve astral seyahat) ispatlanabilir. 4 sene önce Hacettepe Nöroloji bölümünden bir doktor benim EEG sonucumu gördüğünde altına bir not düşüp ( Hastanın uyku sırasında alfa aktivitesi devam etmektedir!!! ) beni GATA'ya yönlendirmişti. Prof. Dr. Fuat Özgen'in (kendisi Türkiye'deki ilk uyku merkezini kuran kişidir) gözetimi altında 3 gün uyku merkezinde kaldım.

Burada tıpçı bir arkadaşımız varsa "uyku sırasında alfa aktivitesinin tekrar başlamasını" bilimsel olarak daha iyi açıklar. (imkansız olduğunun bilimsel açıklamasını yapacak kişiye sorum : Madem imkansız neden GATA doktorları bunun imkanlı olduğunu düşünüyor ve hatta uyku testlerine koyuyorlar?)

"Çok fazla astral seyahat kitabı okudum, denedim ,olmuyor" demek bir bahane değil. Aynı şekilde ben de "Senelerce basketbol oynadım, bir sürü kupam madalyam var ama asla Michael Jordan gibi olamadım , demek ki gerçek değil o; ilüzyon" diyebilirim.
 
Geri
Üst